Érdekes, még a szlovák bulvár is lehozta:
http://www.topky.sk/cl/11/1676543/M...armadu-od-skrachovanej-spolocnosti-Air-Berlin
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ha viszonylag "óccón" hozzájutnak A319-100-hoz akkor nem rossz döntés...
Épp most akartam én is linkelni
Esetleg Csányi Sándortól? Bár remélem nem! Végülis amire szánják, arra elég lehet a 2db A319. És úgyis lesznek hamarosan rendes katonai szállítógépek is.Épp most akartam én is linkelni
Annyiban nem pontos a cikk, hogy az An-26 váltótípusaként emlegeti, pedig elég más kategória.
Szerintem ez most egy kifejezetten jó lépés volt. A gépek viszonylag újak, még sokáig korszerűnek számít, rendesen karban voltak tartva és valóban nem túl keresett a piacon (a 319neo-t asszem nem is rendelte meg senki).
Kíváncsi leszek a 3. gép honnan jön.
A harmadik?Azt csicsergik a verebek, hogy Falcon lesz.
Ezt átkenni, és katonai szállítógépnek nevezni az arcátlanság csúcspontja.
igen, ez nem lesz több, évente párszor elrepül id-oda, elfuvaroz pár katonát, ezt azt.
Egyébként meg egy, a honvédelmi költségvetésből fenntartott fejesszállító.
Ez most a fontossági sorrend......
ha valaki tapsol neki, csak hajrá.
Kelti a hangulatot meg zavarja normális légkört a ha van sapka akkor azért ha nincs akkor meg azért hozzászólásaival.Amikor nem volt akkor meg az volt hogy milyen égés hiszen még a kicsi Szovakianak is van...
Te mi a francot keresel ezen a fórumon valójában?
Néhai nagyanyám ezt úgy hívta: "Minden házban kell egy útálatoskép a falon". Hát ő a mi utálatosképünk a HTKA falán ...Amikor nem volt akkor meg az volt hogy milyen égés hiszen még a kicsi Szovakianak is van...
Te mi a francot keresel ezen a fórumon valójában?
Kelti a hangulatot meg zavarja normális légkört a ha van sapka akkor azért ha nincs akkor meg azért hozzászólásaival.