Szerb haderőfejlesztési program és hadiipar

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 579
8 447
113
"...és már az első szállítmány után a belgrádi amerikai nagykövetség jelezte, hogy Szerbia az uniós integrációját kockáztatja, most a Fehér Házból újabb figyelmeztetést kapott."

Rossz propagandistaként csupán szövegkörnyezetéből kiragadott mondatokkal operálok.
Gondolom a szerbek úgy vannak ezekkel a nyilatkozatokkal hogy ki nem szarja le alapon.
Arrogancia felsőfokon.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 554
83 920
113
Szerbia 2022 április 30-án a Batajnica bázison megrendezésre kerülő nyilvános eseményen mutatja be új HQ-22/FQ-3 légvédelmi rendszerét.

"Pajzs 2022": 40 repülőgép, katonai felszerelések bemutatója és valószínűleg az új FK-3 légvédelmi rendszer premierje szombaton Batajnicán

A repülőtér kapui 08:30-kor nyitnak, a program 11:00-kor kezdődik, a kiállított haditechnikai eszközöket pedig 15:00-ig tekinthetik meg az érdeklődők .

• Tetszik
Reactions: tonyo and fishbed

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 554
83 920
113
A szerb MiG-29-eseket R-77-es levegő-levegő rakétákkal fogják felfegyverezni

FRVrhZDX0AAN8Bv

"We can now confirm (judging by new underwing stations) that Serbian upgraded MiG-29SM’s will have R-77/RVV-AE capability. Serbian AF also bought the H-31P anti-radar rockets and H-29T TV guided ones. L-150 RWR Pastelj was also identified. So, quite an upgrade."

Vogon

Well-Known Member
2021. május 13.
3 165
6 699
113

Hortator

Well-Known Member
2019. június 27.
1 049
3 895
113
Már meg is vannak az első közeli képek az FK 3 légvédelmi rendszerröl. Illetve videó is van már.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
FRlGp9mWUAAHn00

FRlGqcxXoAEJXbJ
Érdekes, a szerbeknek (is) sikerül egységes camo-t összehozniuk, csak mi vagyunk azok, ahol minden cucc más színű...

oliver88

Well-Known Member
2020. április 3.
235
810
93
Szerb - Kínai kooperáció, egész pofás kérdés mit tud.
Ha minden igaz:
Itt van róla egy szerb videó, elérhető angol felirat

oliver88

Well-Known Member
2020. április 3.
235
810
93
Egy hivatalos rövid videó a szerb védelmi minisztériumtól a mai bemutatórol

Látható benne a Mig29, Bov Milos M16, Lazar 3, Mali Milos DUBP, Pasars16, Nora B52, Pantsir S1, Fk3, Kornet Em.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 554
83 920
113
Néhány hosszabb videó ugyanerről...

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 554
83 920
113
A szerb MiG-29-eseket R-77-es levegő-levegő rakétákkal fogják felfegyverezni

FRVrhZDX0AAN8Bv

"We can now confirm (judging by new underwing stations) that Serbian upgraded MiG-29SM’s will have R-77/RVV-AE capability. Serbian AF also bought the H-31P anti-radar rockets and H-29T TV guided ones. L-150 RWR Pastelj was also identified. So, quite an upgrade."

"Premiere of the Serbian MiG-29SM upgrade with an extended array of weapons. Introduced for the first time and visable here are RVV-AE, the H-29T and practice TV guided bombs. The H-31P was not displayed on this occasion."

FRqQZRCX0AEOgWY
FRqQZ1ZWUAAvfgf
FRqQaljXIAAbZIm

oliver88

Well-Known Member
2020. április 3.
235
810
93
Ja láttam én, annak szerb youtubernek csatornáján akit kisérek. Remélhetőleg inkább nem

Meg lett rendelve az S1M úgy tudom, viszont a szankciók miatt erősen kérdeses h megkapjuk e közeljövőben, v sose.
A kifizett Orosz tűzoltó helikkel(nem tudom a tipusát fejből) is nem tudom mi lesz.

kelepisti Netán nem szerbiai vagy?

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 217
9 516
113
Ja láttam én, annak szerb youtubernek csatornáján akit kisérek. Remélhetőleg inkább nem

Meg lett rendelve az S1M úgy tudom, viszont a szankciók miatt erősen kérdeses h megkapjuk e közeljövőben, v sose.
A kifizett Orosz tűzoltó helikkel(nem tudom a tipusát fejből) is nem tudom mi lesz.

kelepisti Netán nem szerbiai vagy?
Nem Budapesten születtem és azóta is itt élek..