Szerb haderőfejlesztési program és hadiipar

"...és már az első szállítmány után a belgrádi amerikai nagykövetség jelezte, hogy Szerbia az uniós integrációját kockáztatja, most a Fehér Házból újabb figyelmeztetést kapott."

Rossz propagandistaként csupán szövegkörnyezetéből kiragadott mondatokkal operálok.
Gondolom a szerbek úgy vannak ezekkel a nyilatkozatokkal hogy ki nem szarja le alapon.
Arrogancia felsőfokon.

Szerbia 2022 április 30-án a Batajnica bázison megrendezésre kerülő nyilvános eseményen mutatja be új HQ-22/FQ-3 légvédelmi rendszerét.

"Pajzs 2022": 40 repülőgép, katonai felszerelések bemutatója és valószínűleg az új FK-3 légvédelmi rendszer premierje szombaton Batajnicán

A repülőtér kapui 08:30-kor nyitnak, a program 11:00-kor kezdődik, a kiállított haditechnikai eszközöket pedig 15:00-ig tekinthetik meg az érdeklődők .

• Tetszik
Reactions: tonyo and fishbed
A szerb MiG-29-eseket R-77-es levegő-levegő rakétákkal fogják felfegyverezni

FRVrhZDX0AAN8Bv

"We can now confirm (judging by new underwing stations) that Serbian upgraded MiG-29SM’s will have R-77/RVV-AE capability. Serbian AF also bought the H-31P anti-radar rockets and H-29T TV guided ones. L-150 RWR Pastelj was also identified. So, quite an upgrade."

Már meg is vannak az első közeli képek az FK 3 légvédelmi rendszerröl. Illetve videó is van már.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
FRlGp9mWUAAHn00

FRlGqcxXoAEJXbJ
Érdekes, a szerbeknek (is) sikerül egységes camo-t összehozniuk, csak mi vagyunk azok, ahol minden cucc más színű...

Szerb - Kínai kooperáció, egész pofás kérdés mit tud.
Ha minden igaz:
Itt van róla egy szerb videó, elérhető angol felirat

Egy hivatalos rövid videó a szerb védelmi minisztériumtól a mai bemutatórol

Látható benne a Mig29, Bov Milos M16, Lazar 3, Mali Milos DUBP, Pasars16, Nora B52, Pantsir S1, Fk3, Kornet Em.

Néhány hosszabb videó ugyanerről...

A szerb MiG-29-eseket R-77-es levegő-levegő rakétákkal fogják felfegyverezni

FRVrhZDX0AAN8Bv

"We can now confirm (judging by new underwing stations) that Serbian upgraded MiG-29SM’s will have R-77/RVV-AE capability. Serbian AF also bought the H-31P anti-radar rockets and H-29T TV guided ones. L-150 RWR Pastelj was also identified. So, quite an upgrade."

"Premiere of the Serbian MiG-29SM upgrade with an extended array of weapons. Introduced for the first time and visable here are RVV-AE, the H-29T and practice TV guided bombs. The H-31P was not displayed on this occasion."

FRqQZRCX0AEOgWY
FRqQZ1ZWUAAvfgf
FRqQaljXIAAbZIm

Ja láttam én, annak szerb youtubernek csatornáján akit kisérek. Remélhetőleg inkább nem

Meg lett rendelve az S1M úgy tudom, viszont a szankciók miatt erősen kérdeses h megkapjuk e közeljövőben, v sose.
A kifizett Orosz tűzoltó helikkel(nem tudom a tipusát fejből) is nem tudom mi lesz.

kelepisti Netán nem szerbiai vagy?

Ja láttam én, annak szerb youtubernek csatornáján akit kisérek. Remélhetőleg inkább nem

Meg lett rendelve az S1M úgy tudom, viszont a szankciók miatt erősen kérdeses h megkapjuk e közeljövőben, v sose.
A kifizett Orosz tűzoltó helikkel(nem tudom a tipusát fejből) is nem tudom mi lesz.

kelepisti Netán nem szerbiai vagy?
Nem Budapesten születtem és azóta is itt élek..