R
Ruby de Puteaux
Guest
Nyílt titok hogy a kínai drónokkal mérnökök is jöttek, valószínűleg orosz részről is történt valami hasonló.Szerintem nem csak "ajándék" technikákat kaptak az oroszoktól hanem némi tech transzfert is.
Nyílt titok hogy a kínai drónokkal mérnökök is jöttek, valószínűleg orosz részről is történt valami hasonló.Szerintem nem csak "ajándék" technikákat kaptak az oroszoktól hanem némi tech transzfert is.
Elegge glass cannon feelingje van.Igazság szerint ez nagyjávól az AMV (az eredeti, nem az XP) kategória. De persze ebben van jóadag marketing is, mert írják, hogy a level 5-6 még csak fejlesztés alatt van.
A körökörösen 7,62-es elleni védelem az még nem feltétlen level 3. (de úgy is írják, hogy "nagyjából").
Itt is feltűnik némi vetítés. Mivel ugyebár az 5-ös szintet még fejlesztik...
Hát én ezt a nehéz kerekes IFV-t (Lazanski) egy nagyságrenddel többre tartom, mint a Lazar-t. Nem azért, mert komolyabb fegyver van rajta, meg komolyabb a védelme, hanem mert ezen sokkal inkább látszik a koncepció.Elegge glass cannon feelingje van.
Vajon sikerült nekik megoldani aloszer váltás gondját?Ez így kicsit sci-fis nekem. Túl könnyű a Lvl 6-hoz.
![]()
![]()
Erbas: Na Partneru 2021 promovisaÄemo H145M, Karakal, C295 i putniÄki A220 - Tango Six
Kompanija Erbas najavila je danas saopÅ¡tenjem svoje uÄeÅ¡Äe na sajmu naoružanja i vojne opreme Partner 2021 koji poÄinje u ponedeljak....tangosix.rs
![]()
[PARTNER 2021] Leonardo: DoÅ¡li smo prvi put da ponudimo Spartan; StefanoviÄ: Uzimamo C-295 - Tango Six
JuÄe, prvog dana 10. jubilarnog sajma naoružanja Partner 2021, najavljene su i prve dve veÄe narudžbine za srpsko RV i...tangosix.rs
2 db C-295-ről szóló szerződés aláírását is valószínűsítik...

Szerintem itt fordító marhaság lesz.With the realization of this procurement in the segment of attack / CSAR / utility helicopters, Serbia will threaten all neighboring countries , it will get closer to Hungary, which does not develop its own guided weapons for these applications.
Aztan csodalkoznak hogy mindenki utalja oket.![]()
With the realization of this procurement in the segment of attack / CSAR / utility helicopters, Serbia will threaten all neighboring countries , it will get closer to Hungary, which does not develop its own guided weapons for these applications.
Aztan csodalkoznak hogy mindenki utalja oket.![]()
Szerintem itt fordító marhaság lesz.
@altx ?Itt az eredeti szerb írás, ha valaki tud szerbül, próbálja meg lefordítani mit mondott pontosan:
![]()
[PARTNER 2021] EKSKLUZIVNO: Srbija nabavlja joÅ¡ Erbasovih H145M helikoptera, svi se dižu na HForce 3 nivo, potvrÄena nabavka transportnih aviona, ulazi se u viÅ¡i nivo industrijske saradnje - Tango Six
Srbija i Erbas nastavljaju saradnju kroz kupovinu dodatnih helikoptera, prelazi se na drugi, viši, nivo industrijske saradnje, kupuju se transportni...tangosix.rs
igen az.Szerintem itt fordító marhaság lesz.
nem,mert azt irja,hogy megelőzi a szomszédos országokat,és megközeliti Magyarországot. Nincs darabszám irva,nem hiszem,hogy annyira lenne pénz mint magyarországon,itt a jelenlegi 5 ből is Hforce ra fejlesztenek majd 3 darabot.igen az.
a threaten szo van rosszul forditva, valojaban nem fenyegetesrol van szo hanem elozes-rol.
preteci = megelozni
szoval, ha ez bejon, akor szerbianak tobb helikopterje lesz mint nektek.
igaz, jol irod, most olvasom ujra.nem,mert azt irja,hogy megelőzi a szomszédos országokat,és megközeliti Magyarországot. Nincs darabszám irva,nem hiszem,hogy annyira lenne pénz mint magyarországon,itt a jelenlegi 5 ből is Hforce ra fejlesztenek majd 3 darabot.
igen az.
a threaten szo van rosszul forditva, valojaban nem fenyegetesrol van szo hanem elozes-rol.
preteci = megelozni
szoval, ha ez bejon, akor szerbianak tobb helikopterje lesz mint nektek.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..