A cikkben szerepel.én úgy tudom az AMOS-t már nem gyártják - NEMO van csak helyette...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cikkben szerepel.én úgy tudom az AMOS-t már nem gyártják - NEMO van csak helyette...
Nah, @PavolR -t ki is veri a veriték, ha kecskeméti gépek is megjelennek a Tátra felett...:Prvýkrát od roku 1993 zrejme nebudú nad Slovenskom lietať slovenské stíhačky. Rozhodnutie o náhrade má padnúť čoskoro
V hre je podľa štátneho tajomníka napríklad možnosť, že by spojenecké stíhačky nad Slovensko prilietali z českej alebo poľskej základne.dennikn.sk
A NATO fogja eldonteni hogy ki vedje a legteret? Azt hittem hogy megegyeztek a csehekkel.
Akkor letre kell hozni egy crypto szamlat ahova a vilag polgarai kuldhetnek az adomanyokat az uj magyar vadaszgepekre. Ez amugy is olyan divatos mostansag.
Nagyon tévedsz 75db van az országban összesen ne Wikizettek már….vélhetően ez az aktív állomány - raktáron lehet több, ahogy nekünk is van még vagy 100 darab T-72 "lezsírozva"
Naigen,Akkor letre kell hozni egy crypto szamlat ahova a vilag polgarai kuldhetnek az adomanyokat az uj magyar vadaszgepekre. Ez amugy is olyan divatos mostansag.
Termi jól mondja a Szlovák összkészlet 30 db T72 szumma!Nagyon tévedsz 75db van az országban összesen ne Wikizettek már….
@PavolRA nehéz dandár felépítése kiemelt feladatunk...
A kézifegyvercsere tervezett koncepciója szerint mintegy 47 000 gépkarabély beszerzését tervezi. Mikor látják őket a katonák?
Mi volt a célja a Lloyd Austin amerikai védelmi miniszterrel való személyes találkozásnak?
Meg kel védenem egy kicsit az ujságírót, mert abbol fozot, amit ot éve (amikor még kecskeméten vóltak a Gripenek) egy Bednár nevu elemzo "elemzet": https://www.armadninoviny.cz/ceske-stihacky-gripen-slovensku-nepomuzou-1.html?hledat=bednárAmugy szerintem megint csak az ujsagiro a hulye. Atdobnanak a csehek 2 Gripent oszt jo napot.
Az elso 15-ezer gépkarabély a gyártokkal való komunikáció alapján egy éven belul leszállítható és a dontés ez év végéig várható.A nehéz dandár felépítése kiemelt feladatunk...
A kézifegyvercsere tervezett koncepciója szerint mintegy 47 000 gépkarabély beszerzését tervezi. Mikor látják őket a katonák?
Mi volt a célja a Lloyd Austin amerikai védelmi miniszterrel való személyes találkozásnak?
Van valami forrásod ahol ezeket és Szlovákiát együtt említik?
"Február végén a Rheinmetall a tisoveci székhelyű szlovák CSM Industry céggel közösen bemutatta az új HX 8x8 Excavatort. Ez egy másik fontos mérföldkő a két cég együttműködésében, és a tervezett új gyalogsági lánctalpas harcjárművek beszerzése kapcsán egyben annak demonstrációja is, hogy a Rheinmetall hogyan tud együttműködni a szlovák védelmi iparral."
Rheinmetall a CSM Industry představily nové speciální vozidlo HX 8x8 Excavator
Koncem února představila společnost Rheinmetall společně se slovenskou firmou CSM Industry, sídlící v Tisovci, nové vozidlo HX 8x8 Excavator. Jedná…www-czdefence-cz.translate.goog
Ez egy márciusi cikk egy februári bejelentésről. Kb. akkor volt téma itt. Még a zalai gyárátadóval kapcsolatban is volt róla szó, hogy mit keresett ott kiállítva egy "szlovák" excavator...Ezt ide is beteszem.
Kiképzet személyzet nélkul mindegy, mikor fogják szállítani, amúgy is egy ideig minden dugig van patriotozva.Van valami forrásod ahol ezeket és Szlovákiát együtt említik?
Secretary of Defense Lloyd J. Austin III and Slovakia Minister of Defense Jaroslav Nad' Ho
Secretary of Defense Lloyd J. Austin III and Slovakia Minister of Defense Jaroslav Nad' held a press conference.www.defense.gov
Ez alapján valószínűbbnek tűnik bármi, amit azonnal tudnak szállítani... használt M1 Abrams, M2 Bradley, Patriot.
Nem az én kormányom, hanem a szlovák alkotmány preambuluma szerint csak a szlovák nemzeté,...és már csak két évük van a varázslatra,...viszont az államadósságot még tovább lehet fokozni, szval bármi megtörténhet. Mindent (is) készek megvenni Amerikából az ügynökök akik a kormányban vannak. Evvan.Mert ha a kormányod 4 év alatt össze akarja vásárolni azt, amire 30 évig szartak