Elsősorban valóban a belügy (MVD) és a belbi (FSZB) "kezelgeti" a szakállasokat, de a buliból a sereg sem marad ki. Jellemzően ők is a különlegeseiket küldik, mert így nagyon értékes (éles) tapasztalatokra és gyakorlatra tesznek szert a katonák.Ezek a belugyi csapatok(VV) kulonleges alakulatai. A terroristák (iszlámista wahabiták) elleni harcukat mutatja Dagesztánban.
Oroszoknak is boven van iszlámista, akik ellen harcolniuk kell.
Ezredszintén a csapatfelderítőkről lehet szó, akik nem igazán azonosak a GRU felderítőivel. A szpecnaz egységeket nem a műszakiaknál rejtegették, hanem más elitalakulatoknál (elsősorban VDV, MP).Úgy tudtam a CCCP idején elvileg minden alakulatnak megvolt a szpecnaz egysége kb ezred szinten. De főként a műszaki csapatoknál bújtatták őket ( értsd szó szerint )
https://www.youtube.com/watch?v=cSDh0UcKgU8
Úgy tudom, hogy még a nagyobb városok, körzetek különleges rendőrségi egységei (akik alapban erőszakos, fegyveres bűnözőkkel foglalkoznak, nem terroristákkal) is megfordulnak ott, ahogy korábban megjárták a csecsen háborúkat is.A VV (vnutornie vojszka)-belugyi csapatok azok is tulajdonképpen katonaság , az FSZB is jelen van - ahogy írtad "kezelgeti"a szakállasokat - informáciokat gyujt be, meg néha a GRU is hajt végre fontosabb feladatokat az erdoben.... Az MVD(belugyminisztérium)-tol is vannak rotácios szinten(félévente) hivatásos egységek - Omonosok.

) Pár éve még én is tudtam hasonlókat mint az első videón, (na olyat nem mint ahol nem ér hozzá az ellenfélhez) hasonlóan bilincseltem a gibbonokat meg a rosszfiúkat mint 0:29-nél. 0:40-től jó módszere van. Mit is bunyóznak ezek, sompoot vagy mit?A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..