Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
2834874_original.jpg

Van info arról, hogy milyen fejlesztések lesznek benne?

<blockquote rel="boki">A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.

</blockquote>

A makett alapjan ugy tunik, hagyomanyos Pitot-csö nincs az orran, tehat szerintem uj radar, es kapcsolodo fegyverelektronika, jo esellyel a Szu-35 alapjan, pl szerintem a nagykepernyös muszerfal is eselyes. Gondolom, a nagy irani megrendelest celozzak ezzel az uj altipussal.

Erdekes, hogy a szarnyak vegen hagyomanyos raketasinek vannak, nem nagy zavarokontenerek. Azt exportkent vagy nem adjak el, vagy beepitettek a gepbe?

<blockquote rel="boki">A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
2834874_original.jpg

</blockquote>

Nincs semmilyen lényeges info. Ez az elso alkalom , hogy írnak a Szu-30SzME-rol.
Annyit tudni lehet, hogy modernebb lesz mint a mostani Szu-30SzM.

<blockquote rel="borisz"><blockquote rel="Galcom"><b>Algériai Szu-35Sz tesztelés</b>

Algériának még hadrendben van egy MiG-29 9.13-assal és egy MiG-25PDSz-el felszerelt század. Azokat kellene leváltani.

MiG-23 -asok vannak még?</blockquote>

@Boki

Az Algériaiak két MiG-23BN századukat, átképezték a belurusz, ukrán és orosz forrásból beszerzett, majd nagyrészt M2 szintre korszerűsített Szu-24-esekre. Az utolsó algériai MiG-23BN 2005-ben szállt le.

bombing14_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A MiG-23MF elfogót a Szu-30MKA hadrendbe állítása előtt vonták ki 2007-ben. A Szu-30-asok két századnyi MiG-29 9.13-est és a MiG-23MF század szerepét vették át.</blockquote>

Ez igen, ritka extra egy fotó, akárhogy is nézem, a 23BN-eken amerikai Mk- valahányas bombák lógnak!!
KÖSZI!!!!

Sukhoi Su-35S jet joins Russian air-fleet at Hmeymim Airbase
https://www.youtube.com/watch?v=riWPvlILTJA

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nekem ez az asszimetrikus TGp elhelyezés olyan esetlennek néz ki.
Persze tudom, hogy moder repülésvezérlés van, meg hogy sok más típuson is ez van, de számomra az etalon az F-16

Nem hinném hogy ez problémát okozna, az meg, hogy kinek hogy bántja a szépérzését, szerintem a mérnökök le se szarják :P. Ennyi erővel, légiharc rakétát is csak párosával lehetne indítani, mert bután néz ki, ha páratlan számmal hozol haza :D

Nem hinném hogy ez problémát okozna, az meg, hogy kinek hogy bántja a szépérzését, szerintem a mérnökök le se szarják :P. Ennyi erővel, légiharc rakétát is csak párosával lehetne indítani, mert bután néz ki, ha páratlan számmal hozol haza :D
Az oroszok kettessével indítják :D

A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
2834874_original.jpg

Ne feledjük, hogy a Szu-30SzME nem más, mint egy exportra szánt gépből kifejlesztett hazai igények szerint átalakított gép exportváltozata :)

Orosz viszonylatban ez nem meglepő.
Majd az lesz ha az indiai export butított Rafale t a cég módosítva eladja a franciáknak, majd azt lebutítva megint exportra szánja.

2834874_original.jpg

Ne feledjük, hogy a Szu-30SzME nem más, mint egy exportra szánt gépből kifejlesztett hazai igények szerint átalakított gép exportváltozata :)</blockquote>

És ebben nem lesz indiai, francia, izraeli elektronika csak orosz. :)

Nekem ez az asszimetrikus TGp elhelyezés olyan esetlennek néz ki.
Persze tudom, hogy moder repülésvezérlés van, meg hogy sok más típuson is ez van, de számomra az etalon az F-16

A legtöbb gépen aszimmetrikus a TGP felfüggesztése. F-16, F-15, F-18, Gripen, Rafale, stb...