A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
![]()
Van info arról, hogy milyen fejlesztések lesznek benne?
A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
![]()
<blockquote rel="boki">A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
<blockquote rel="boki">A Singapore Airshow 2016 kiállításon az Irkut bemutatta az új exportverziós<b> Szu-30SzME</b> makettjét. A gépek szíriai bevetésével megnott a kulfoldi érdeklodés a Szuhojok iránt.
![]()
<blockquote rel="borisz"><blockquote rel="Galcom"><b>Algériai Szu-35Sz tesztelés</b>
Algériának még hadrendben van egy MiG-29 9.13-assal és egy MiG-25PDSz-el felszerelt század. Azokat kellene leváltani.
. Ennyi erővel, légiharc rakétát is csak párosával lehetne indítani, mert bután néz ki, ha páratlan számmal hozol haza 
Az oroszok kettessével indítjákNem hinném hogy ez problémát okozna, az meg, hogy kinek hogy bántja a szépérzését, szerintem a mérnökök le se szarják. Ennyi erővel, légiharc rakétát is csak párosával lehetne indítani, mert bután néz ki, ha páratlan számmal hozol haza
![]()

![]()

![]()
</blockquote>
Nekem ez az asszimetrikus TGp elhelyezés olyan esetlennek néz ki.
Persze tudom, hogy moder repülésvezérlés van, meg hogy sok más típuson is ez van, de számomra az etalon az F-16
Igen, csak az F-16on nem fegyferfügesztésre kerül.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..