Gondolom csak elírtad ezt a részt "Ha kisebb átmérője és jobb hajtóműve lenne, akkor azonos HMZ lenne vele elérhető".Ezt a hülyeséget honnan veszed...? Az R-77 kisebb HMZ-je pont a fentiekből jön. Ha kisebb átmérője és jobb hajtóműve lenne, akkor azonos HMZ lenne vele elérhető. Ez nem koncepcióbeli difi. Ennyi sikerült. Te megy gyártasz mögé ideológiát (forrás...?), hogy azért kicsi, mert így akarták. Most mondjam, hogy ezt vártam tőled...? Senki nem épít ponéból nagyobb átmérjű raktétá, mint kell, mert a légellenállás az megjelenik, de keményen.
Nézd, nem fogok én bizonygatni semmit, pláne amit már néhány emberrel körbelihegtem korábban több napon keresztül. Kormányfelületek közti méret és megoldás beli különbségek, normál/kettős karakterisztikájú hajtómű vagy füstöl - nem füstöl, melyik milyen hamar ég ki és mekkora sebességre hogy és mennyi idő alatt gyorsít ki majd ott hogyan lassul vissza etc.
Amit írtam nem hülyeségből írtam, hiába vársz tőlem bármit prekoncepcióidtól vezérelve, általában ilyenkor megy el a kedvem attól hogy komolyabban válaszoljak neked.