M
molnibalage
Guest
Verdamt. Pedig a te stílusodra utal több szuhojos wiki is.E
Én biztos nem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Verdamt. Pedig a te stílusodra utal több szuhojos wiki is.E
Én biztos nem.
91-ben esett szét. Másrészt az utolsó 2-3 évben még nagyon sok mindent átnyomtak a "központi" költségvetésen.Nagyon szépen köszönöm az infót .
Szép számok bár eléggé érdekes hogy 90-ben még gyártottak 65 db és mégis szét esett a SZU elképesztő .
Azt tudtam, csak az erdekes hogy ha tudták hogy szarul állnak akkor miért nem hoztak komoly megszorítást? Nagy szerencséje volt a világnak hogy nem egy olyan ember volt a szovjet vezeto mint én. Mert még ma is állna a SZU. Lehet nem lenne bombázó meg annyi rephordozo de a NATO VSZ országokat telepakoltam volna akkoriban szu-27ekkel91-ben esett szét
Ne haragudj Roni, a Szu fennmaradása nem azon múlt volna, hogy hány Szu-27-est raksz hova...Meg építesz-e hordozót, vagy sem...Bocsi, sokan az ilyen baromság megnyilvánulásaid miatt cseszegetnek az autóskártyákkal. A Szu fenntarthatatlan volt mind gazdaságilag, és akkoriban politikailag is. Mai szemmel visszagondolva esetleg menthető lett volna egy kínai modellel, de ez már nagyon "mi lett volna ha".Azt tudtam, csak az erdekes hogy ha tudták hogy szarul állnak akkor miért nem hoztak komoly megszorítást? Nagy szerencséje volt a világnak hogy nem egy olyan ember volt a szovjet vezeto mint én. Mert még ma is állna a SZU. Lehet nem lenne bombázó meg annyi rephordozo de a NATO VSZ országokat telepakoltam volna akkoriban szu-27ekkel
A MiG-31-es gyártása is hasonló volt, a második nagy adag a Szu megszűnése után készült el.Nagyon szépen köszönöm az infót .
Szép számok bár eléggé érdekes hogy 90-ben még gyártottak 65 db és mégis szét esett a SZU elképesztő .
Most akkor NATO vagy VSz? Vagy az ex. VSz, de ma NATO tagokra gondolsz?Azt tudtam, csak az erdekes hogy ha tudták hogy szarul állnak akkor miért nem hoztak komoly megszorítást? Nagy szerencséje volt a világnak hogy nem egy olyan ember volt a szovjet vezeto mint én. Mert még ma is állna a SZU. Lehet nem lenne bombázó meg annyi rephordozo de a NATO VSZ országokat telepakoltam volna akkoriban szu-27ekkel
Ha valakit érdekel van anyagom a SZU-ban épült összes repülőgépről 1976-1990 között, pontos darabszámokkal gyáranként szétírva.
Linketpls...Orosz légi-kozmikus erők topikban az anyag.
hmm Irán bevásárolt?
Tudtommal a Szu-35. Mindenből azt kapta a legújabbat. A hazai Szu-30 változatok azt követően születtek, hogy Putyin kiadta az ukázt, hogy mi az, hogy fejlettebb gépet exportálnak, mint ami nekik van...Most melyik a legmodernebb szuhoj xxx?