Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

25 szu-35

FyCovJjWIA8Z_af

Ezek ha jól emlékszem, az Egyiptomnak legyártott gépek. Ezeket kapja most Irán.

... lesz az több is! Igen-jól tolják az iráni eszközök a "háttérzenét" a Wagner-műsorához (is)!

U.I.: ... nekünk is kéne vmi hazai gyártású zene-eszköz, hogy legyen már végre lehetőségünk adni a talp-alá avlót, ha kell vkit "táncoltatni" ! :hadonaszos:

.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
1999. június 12-én lezuhant a Szuhoj Tervező Iroda Szu-30MK (01-es oldalszámú)gépe, amely bemutató repülést hajtott végre a 43. Párizsi Nemzetközi Repülési és Űrszalon részeként Le Bourget-ban. Egy műrepülő komplexum bemutatásakor a gép elveszítette a magasságot, a földet érintette a farokrészével, kigyulladt, de folytatta irányított repülését, így a legénység (Vjacseszlav Averjanov, a Szuhoj Tervező Iroda tesztpilótája, Vlagyimir Shendrik navigátor) sikeresen katapultált. A katapultülések kioldása után a repülőgép az oldalára zuhant, a talajnak ütközött és kiégett.

M2-nek volt írva, most mondhatnám, hogy szándékosan írtam mást, hogy észre veszi valaki, de hazudnék.
Most hamut szórok a fejemre.
Köszönöm a kiigazítást.
Speciel én nekem nem a kedvencem a Szu-30 vonal, attól függetlenül, hogy potens repülőgép. A kétülésesek közül, talán 4-5 gép van, ami tetszik. (F-14, F-111, MiG-31, Szu-34).