Én is találgatok, ha úgy tetszik okoskodok. Ha így működik, akkor gyakorlatilag van egy beépített eszköz, ami elveszi a helyet, tömeget pl. más fontos eszközöktől, üzemanyagtól, etc. úgy, hogy ha KOMOLYABB teljesítményre van szükség abból a szolgáltatásból, amire egyébként tervezték, akkor meg már csak holtteher. Ettől azt gondolom, okosabbak azért. HA a Podok fel vannak rakva, SZERINTEM összedolgoznak a beépítettel, nem feltétlenül úgy, hogy zavarják egymást, de a számítástechnikai kapacitásukat minimum elvárás, hogy összeadják, vagy akár azt is el tudom képzelni, hogy külön külön freq tartományt zavar az egyik, másik, interferencia nélkül. ÖTLETELÉS, semmi több. No meg abból indulok ki, ismételni tudom csak magam, hogy nem segghülyék azok, akik a Su-35 EW rendszerét tervezték.
Nem feltétlenül egymást, hanem a gép többi rendszerét zavarhatják. És miért lennének segghülyék? Egy beépített cuccnál vannak méretkorlátok, hogy lehetőleg ne menjen az aerodinamikai jellemzők rovására, mert ha ennyire specializált egység, akkor nem minden esetben van rá szükség, viszont a helyet foglalja és plusz tömeg. Ráadásul ugye (és ez tény, bárkinek bármennyire is nem szimpi) az oroszok nem éppen a mikroelektronika éllovasai, szóval adott képességet jellemzően jóval nagyobb méretben/tömeggel/légellenállással tudnak hozni.