Szu-34 / Su-34 Fullback (Szuhoj)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aki nem ismerné...
Új rádiótechnikai felderítő konténer a gépre függesztve, a neve "Szics" a Tu-214R-en használt "Frakcija" kissebbített változata

341.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
<iframe width="420" height="315" src="http://www.berlinertageszeitung.de/index.php?option=com_yendifvideoshare&view=video&id=671&tmpl=component" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Szu-34-esek gyakorolják a leszállást az autópályára a cikk szerint, de csak érintéses átstartolás látható a videón. Így is félelmetes a besőkamerás felvétel, elég keskeny az az út. :)
http://www.berlinertageszeitung.de/...im-rahmen-einer-uebung-auf-der-autobahn.html?
Remélem így már jó lesz.

Vadonatúj gép, érdekessége, hogy a Hibini eleje hegyes a korábbiakhoz képest.

Vadonatúj gép, érdekessége, hogy a Hibini eleje hegyes a korábbiakhoz képest.

Az orr fölött ott az "új" IFF (?) antenna, a szélvédő keret festése kicsit más mint korábban. A Hibini konténeren én más újdonságot is látni vélek, az új hegyesebb orrkúpon kívül: Mintha a konténer oldalán végigfutó dudor az hosszabb lenne, mint a korábbi verziókon?!

• Tetszik
Reactions: fishbed
Az orr feletti antenna a kabin előtt már egy jó ideje ott van, csak nehéz kiszúrni. A konténer oldala talán a két tónusú festés találkozása miatt néz ki olyannak, amilyennek.
A legutóbbi gyári képeken én azt láttam, hogy a festetlen gépeken látszik, a hajtóművek gondoláin is pár apró módosítást végeztek.
Az új kabinkeret festés nekem is feltűnt, ez eddig ez az egy példány sajátossága, nem tudom, mi cél itt, mi az oka.