Igen, vodkas emberekkel meg "felvesszük a jó pénzt az a lenyeg "félékkel vannak tele ,nyugodtan legyél ha nekem ott lenne belesszolasom a dolgok menetében akkor az lenne hogy 2024-től évi 50 db szu57M.
Sajnos látszik,hogy mennyire nem érted az egészet. Persze nem lepődöm meg,hiszen a Mi-28N szerinted azért jobb mint a Ka-52 mert a gép felépítéséből láthatóan az Apache orosz változatát akarta vele létrehozni Mark Weinberg főtervező.
A Kamov meg nem jó, mert nem pont úgy csinálják, mint az amerikai. Közben pedig a szíriai harci tapasztalatok világosan bebizonyították,hogy a Kamov a jobb.
Vissza a lényegre, amit valószínűleg már százezerszer leírtak itt neked, nem csak én. Oroszország nem aszerint fejleszti a haderejét, ahogyan te szeretnéd,vagy ahogyan én. Van kettő darab dokumentum ("fúj biztpol, undorító"..) amiket elolvasva érthetővé válnak Oroszország elképzelései a saját helyéről a világban általánosságban, és az,hogy milyen gazdasági,katonai célkitűzései vannak. Ez a két dokumentum az Oroszországi Föderáció Nemzeti Biztonsági Stratégiája, és az O.F. Katonai Doktrínája. Ezeket tessék elolvasni, értelmezni,megérteni. Fent vannak a Kreml, és a Védelmi Minisztérium honlapjain, nyilvánosan letölthetőek. Azokból világossá válna, hogy Oroszország nem egy "támadó" típusú doktrinát talált ki, amiben az egész bolygót az ő érdekei alá akarja hajtani,akár katonai erővel, hanem egy védekező típusút. Ami főként magára Oroszországra és a FÁK térségére illetve az ország közvetlen környezetére koncentrál. Ezért nem akarnak minden áron tizenvalahány hajóból álló hordozóflottát sem építeni. Továbbá ezért erőltetik a TU-160-at. Mert a Tu-160 az orosz stratágiai nukleáris triád egyik központi hordozóeleme, amely nukleáris triád fejlesztése még mindig minden más előtt áll a sorrendben. Mert tisztában vannak vele, hogy azzal tudják az összes lehetséges ellenfelet elrettetneni a támadástól,úgy hogy mindeközben nem hal éhen a lakosság,mert a kajára szánt pénz is megy a haderő fejlesztésére. Persze hülyék így is akadnak akik némi bíztatásra nekiugranak Oroszországnak, lásd Szaakasvili. Viszont komoly ellenfél nem megy nekik mert tudja, hogy még ha adott esetben nyerésre is állna a háborúban akkor Oroszország a saját állami létét veszélyben érezve leatomozná a támadó hátországát. Mert ugye minden "saját atomfegyverrel rendelkező állam és minden saját atomfegyverrel nem rendelkező,de atomfegyverrel rendelkező szövetségessel rendelkező" állam ellen bevethető az atomfegyver,ha a hagyományos fegyverzettel zajló sikeres támadásuk Oroszország állami létét fenyegeti.
Oroszország jelenleg az egyetlen ország a Földön ami fél órán belül atomsivataggá tudná alakítani a jelenlegi egyetlen szuperhatalmat, az USA-t. Az atomfegyvereik a legmodernebbek a világon, rendszeres tesztek is bizonyítják a régi és az új hordozóplatformok sikeres,üzembiztos működését.
A hagyományos erők csak ezután jönnek,és bizony minden köpködésed ellenére ezen a területen is komoly sikereket értek el 2008-óta.Viszont ezeket helyettem már mások leírták. Abban egyetértünk,hogy vannak pénzlenyúló figurák, akiket el kell tüntetni onnan,mert gátolják a fejlődést. Az utóbbi fél év történéseit látva azért az világos, hogy a magas pozíció sem jelent garantál védelmet, ha valak rengetegeti lop vagy éppen külföldi szolgálatok részére dolgozik.
Ahhoz pedig,ha tanácsot akarsz adni nekik, javaslom,hogy tanulj meg oroszul,legalább alap,de inkább közép fokon, persze a felsőfok sem gond. A Védelmi Minisztériumban ugyan nem jártam,de tapasztalatom szerint Moszkvában és vidéken is jobban értik az oroszt,mint a magyart