Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Készülő Szu-57-es törzse. legutolsó törzskeret (ami után már a törzs hátsórésze csatlakozik) teljes egészében titánból van.
A sorozatgyártásra csak beértek a gyár fejlesztésébe fektetett pénzek.Nekem ez több, mint becsületes iparos munka.
- Szóval jól megy nekik a préselés, vagyis tudják szimulálni a folyamatot változó anyagvastagságok esetén is
- minimális hegesztések, minimális vetemedések így kép alapján
- alak- és tömegoptimalizált kereszttartók
- tervezettek a kábelkorbácsok, nem csak igy megy valahonnan, valamerre
- XXI. századi üzembelső
Nekem ez több, mint becsületes iparos munka.
Gondolom, hogy nem volt belőve a gépágyú, mert ezen a távon ez elfogadhatatlanul nagy szórás, márpedig a GS-301-es az egy elég pontos fegyver.01-es gépágyú teszt
VK | VK
vk.com
A szórásképet nem a cső és a lőszer viszonya határozza meg ? De ! Nem beállítás kérdése , a beállításon csak a találati vektor múlik ! A szóráskép ami a videón van az gyalázatos ! De ugyan ezt látom a többi nagy kaliberű gépágyújuknál és nem értem !Gondolom, hogy nem volt belőve a gépágyú, mert ezen a távon ez elfogadhatatlanul nagy szórás, márpedig a GS-301-es az egy elég pontos fegyver.
Igen, a hatcsövű AK-630-asok a tengeren ringatózó hajókon, de még a Tunguzka 2A38-as ágyúi is összevissza köpködik a skulókat.A szórásképet nem a cső és a lőszer viszonya határozza meg ? De ! Nem beállítás kérdése , a beállításon csak a találati vektor múlik ! A szóráskép ami a videón van az gyalázatos ! De ugyan ezt látom a többi nagy kaliberű gépágyújuknál és nem értem !
Ezt értem és alapból nem vitatom , hogy a GS-301 egy pontos fegyver , de amit a SU-57 próba lövészeten produkál 20-50m-en az x szarnak is szar szóráskép ! Ezért írtam amit és ezért mondom , hogy ott vagy a csővel vagy a lőszerrel vannak gondok és nem a beállítással !Igen, a hatcsövű AK-630-asok a tengeren ringatózó hajókon, de még a Tunguzka 2A38-as ágyúi is összevissza köpködik a skulókat.
Ehhez képest itt van ez a kifejezetten rövid csövű és eleve rövid csőhátrasiklásos GS-301-es. Különösen az utolsó rácsapás az, ami magáért beszél:
Ezt értem és alapból nem vitatom , hogy a GS-301 egy pontos fegyver , de amit a SU-57 próba lövészeten produkál 20-50m-en az x szarnak is szar szóráskép ! Ezért írtam amit és ezért mondom , hogy ott vagy a csővel vagy a lőszerrel vannak gondok és nem a beállítással !
Mondjuk ez akár igaz is lehet a pontos puskák is lengőcsövesek de ha kemény a támasztási alap akkor pontatlanok . Vadász berkekben azt tartjuk , hogy legalább a kalapodat tedd a fegyver alá ! Így már érthető de , hogy gépágyú nem rezonancia állón van bekötve azt furcsállom , bár lehet a repülés technikában ezt így szokták ! Reméljük a valóságban olyan 200m környékén fog ilyen szórásképet produkálni !
A linken látható képen kék vonallal a gép rezgése, pirossal bekarikázva az ágyú saját szórásképe látszik.
A lövéskor a gép a bakokon alátámasztva állt, de a sárkány berezonált, ami ugyanakkor repülés közben nem jelentkezik.
Amin meglepődtem az az hogy nem a 2004-5 jneki jhmcs vonalat követi hanem a striker 2 jhmcs-2 az az éjszakai látás is biztosított lesz .Sisakkijelző is lesz a Szu-57-esekhez
Szerintem nem meglepő, lemaradtak a sisakkijelzők terén, ez nem jelenti azt, hogy ugyanonnan kiindulva kell nekik is végigjárniuk ugyanazt az utat. A lehető legmodernebbet igyekeznek kifejleszteni, látják a konkurencia tapasztalatait, nyilván felhasználják a saját fejlesztéseikhez.Amin meglepődtem az az hogy nem a 2004-5 jneki jhmcs vonalat követi hanem a striker 2 jhmcs-2 az az éjszakai látás is biztosított lesz .
Azt molni írta hogy az első JHMCS külön éjjellátót kellet biztosítani