Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Ha Trump nem változtat álláspontján és a törökök nem kapják meg az F-35 gépet nagyon valószinü, hogy Szu-57-et vesznek persze ezt is orosz hitelre, mellett még közösen is akarják gyártani az oroszokkal. Erdogan török delegációt hagyott Moszkvában , akik jelenleg is tárgyalnak a Szu-57-ről.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
A jenkik így vagy úgy de oda fogják nekik adni hisz ezzel kicsúszna a szövetség alól Törökország !

ha igazak a hírek miszerint az f-16-ok alkatrészellátása a kapcsolatok elnormáltalanodása miatt elkezdett akadozni, az módfelett csökkenti a törökök számára az f-35-ök értékét és kívánatosságát

HIHETETLEN! A Su-57 lehetetlen lapos dugóhúzót repül!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Rotten878
Szu-57 kiengedi a fékernyőt talajfogás előtt.

HIHETETLEN! A Su-57 lehetetlen lapos dugóhúzót repül!
Ez a felvétel már nagyon régi, de a MAKSz 2019 sajtóanyagába bekerült és a híradások elkezdték újrapublikálni. Itt van 2013-ból:

Sajnos komolytalan híranyag, hiszen Vjacseszlav Averjanov ezt már bemutatta 1999-ben a Szu-30MKI-val és azóta az összes vektorálós (és újabban a nem vektorálós is) típus előadja.

Megfigyeltétek, hogy a Szu-57-es kabinkerete megváltozott?
A kezdeti masszív dizájnhoz képest a 057-esen ez már jóval keskenyebb, valószínű az RCS javítás jegyében.

218146.jpg

255363.jpg

Ma véget a ért MAKS kiállítás!
Na mivel tudtunk meg többet a gépről ? Azon kívül hogy Erdogan megnézte?

Ez sem volt több laza személyeskedésnél! Mondjuk koppány és társaitól nem telik többre

Ezt már nem én írtam !Érdekes ekkor hol voltál? ;)

"Szergej b+,az a ki@aszott fegyvertér ajtóóóóóóó!!!!!!!!!
Gondolom nem a véglegez verzió,de akkor is."

igen ezt a lepukkant copy paste gázturbinát soha..(tudod mit jelent a szó?:rolleyes:).. nem használták az 57-ben...

A kínaik elismerték hogy jobb manőverben a su-57 viszont az ő gépük lopakodó képessége és egyéb rendszerei jobbak mint a szu-57-sé .
Ezt pár napja írták az orosz oldalak .

Ez sem volt több laza személyeskedésnél! Mondjuk koppány és társaitól nem telik többre

Ezt már nem én írtam !Érdekes ekkor hol voltál? ;)

"Szergej b+,az a ki@aszott fegyvertér ajtóóóóóóó!!!!!!!!!
Gondolom nem a véglegez verzió,de akkor is."

A kínaik elismerték hogy jobb manőverben a su-57 viszont az ő gépük lopakodó képessége és egyéb rendszerei jobbak mint a szu-57-sé .
Ezt pár napja írták az orosz oldalak .

megértetted amit írtam?...minek ide kínai lopakodó kép???Tedd a megfelelő fórumba..ott nyugottan nyomhatod a napi ruszki fikát.
Tudod különbséget tenni abba ha a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik;) ...ennyi..ott voltam és azt is olvastam

• Tetszik
Reactions: vilmoci and koppany
Sziasztok ! Lenne egy szakmai kérdésem. A Szu-57 vadászbombázóhoz terveznek egy különleges a lopakodó gépeket is láthatóvá tevő kvantum optikai radart (ROFAT). Tud e valaki valami érdemi infót erről a rendszerről, hogy ez valami lézer radar vagy más elvű cucc lehet ? Van egy merész, de keveset mondó cikk róla. https://www.rbth.com/defence/2016/0...Gt0-_YXhMMFOwyFexeHHULp7DGwdbrfTQaFIvyn6VPC24

Szög egyszerűen: https://www.idokep.hu/hirek/quantum-radar-delayed-choice-eraser