2020 -1 Szu-57
2021 - 2 Szu-57
2022 - 4 Szu-57
2023- 7 Szu-57
2020 - 1
2021–4
2022–4
2023–7
2024–12
2025–12
2026–12
2027–12
2028–12
És így van meg a 76, Akkor 2024-tól már az új lesz gyártva?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
2020 -1 Szu-57
2021 - 2 Szu-57
2022 - 4 Szu-57
2023- 7 Szu-57
2020 - 1
2021–4
2022–4
2023–7
2024–12
2025–12
2026–12
2027–12
2028–12
És így van meg a 76, Akkor 2024-tól már az új lesz gyártva?
Erre szokás mondani: szép mentés...A Szuper Szuhoj leváltja a Szu-57-et és exportra szorítja ki.
https://zen.yandex.ru/media/wartech...esnit-ego-na-eksport-5f380cef5681e57bf9628b6d
Mert valami műanyag borítás.Kifejezetten szép ez a felület:
Vagy azt, hogy kamu. Az alapváltozattal el kell hogy kezdődjön a kiképzés. Ráadásul az indek kifejezetten kétüléses gépet akartak.Erre szokás mondani: szép mentés...
A kép lemaradt.058 Zsukovszkijban, Armija-2020 résztvevője.
Ezt miből vetted észre "Nappali felvételek" csak a füstöt láttam bárhogy néztem
Ez a videó jobban mutatja a hajtóművek új, kompozit borítását, ami a korábbi, sokatok által kifogásolt, festetlen titánt váltja fel és azzal ellentétben már kisebb szegmensekből, modulokból áll.
Ugyanebben a videóban, az egyel előtte levő szíriai riportban egy pillantnyira feltűnik két Szu-24-es, ami teljesen típusidegen módon, teljes utánégetéssel száguld az ég felé. Géppárban, köztes nyilazással, ahogy kell.
Ez a mondat magyarul van?Ezt miből vetted észre "Nappali felvételek" csak a füstöt láttam bárhogy néztem
Mondja is az ürge, hogy a motorok forszázson mennek.Ezt miből vetted észre "Nappali felvételek" csak a füstöt láttam bárhogy néztem
Nem teljesen.Ez a mondat magyarul van?
Én a 7:42-nél látható géppárban végrehajtott ugrásra gondoltam.
.Kifejezetten szép ez a felület:
Radar abszorbens is?.
.
A prototipusok lemezmunkája nem volt túl bizalomgerjesztő, de ez az új felület váratlanul szépen néz ki. Kérdés, mit tud és mennyire lesz tartós a boritás, de igy képen határozottan erősiti az 5. gen megjelenést.
Nem a radar az nem abszorbens. Az egy olyan dolog, ami sugárzást bocsát ki és detektál.Radar abszorbens is?