T-14 Armata

44115666481_307df20c17_b.jpg

44115657091_6e2fb380a6_b.jpg

Na vegre olyan kep amire mindig kivancsi voltam t10 t64vonal tovabbvitele jol latszik. /dontott a futogorgoknel a pancellemez a tekno also reszen./mondjuk en a pellengatort is hatra szereltem vona de igy hogy 72 es hez hasonlo az ellrendezes sok mindenre kovetkeztetni lehet./ mondjuk a tekno also reszenek pancelzatanak dolese es az oldalso pellengator fel vet par kerdest minden esetre nekem az jon le hogy az alkalmazasa is uj koncepcio lessz./

A lovegcso vedo burkolatnal viszont erdekes hogy a regi hoeloszto elemekkel van burkolva a kozepvonaltol a far fele eso reszen van egy erdekes resz.

A lapolásra gondolsz?
Nem mint ha onnan ahol hiamyzik a hovedoburkolat a cso nem lenne kor keresztmetsuetu. /aregebbi kepeken nem lattam ezt./
Lehet hogy csak valami optikai csalodas de ha nem akkor okkal van es 100 hogy a ho eloszlatasaban van jelentossege./ami mimt tudjuk a pontos tuzeleshez elengedhetetlen./ az alap is egyebkent egy igen egyszeru de annal hazekonyabb megoldas erre mozgo alkatresz nelkul.

/feluletet ugye nem novel ezekkel a "elszogletesitessel" talan oda megis csak kerul valami mozgo alkatresz?mechanikus vagy valami jo hovezeto kepessegu anyag fixalasara szolgalhat...?/ igazabol ilyenek jarnak a felyembe. De lehet semmi koze a hoelosztasba. /a burkolat rogyzitese sima raszoritas az fix ahhoz nem kell kolonleges felulet./

Múltkor valahol láttam egy képet valami lőtérre kirakott t55-ös céltáblákról, azoknak a csöve is jobb állapotban volt. Itt szerintem valami csavar lesz.

Ez egy tesztgép nem neglepő az ilyen állapot,no meg a harckocsiágyú nem egy matuzsálem életkorú valami.