Sajna reggelre fixen nem leszek kész, mert bár a hang vágása az megvan, de illusztrációnál 17,5 percből még 10 minimum visszavan. Vszeg akkor kedd reggelre időzítem, mert napközbeni publikálással csak szoptam eddig.Majd engem nézzetek![]()
Sajna reggelre fixen nem leszek kész, mert bár a hang vágása az megvan, de illusztrációnál 17,5 percből még 10 minimum visszavan. Vszeg akkor kedd reggelre időzítem, mert napközbeni publikálással csak szoptam eddig.Majd engem nézzetek![]()
Hallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!Amint van idom megnezem

Nem majd kocsiban fogom max hangeron hogy halljam ahogy a bal elso torony ki akar szakadni a helyerol.Hallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!![]()

Én kétszeres sebességen pörgetve vágomHallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!![]()

Jaaah teljesen. Normál sebességnél meg a Hupikék törpök közül Okoska törp…Hallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!![]()

Értékeld, hogy a firkász az egységnyi villanyfogyasztást árát ki tudta keresni valahogy, viszont sikeresen kihagyta a fejlesztés, gyártás, szállítás, képzés, karbantartás, profit lövésre jutó részét is. Igaz Izraelben mindegy, mert úgyis más fizeti helyettük.https://hu.euronews.com/2025/11/30/izrael-lezerrendszere-fillerekert-zuz-szet-dronokat-es-raketakat
"A Rafael védelmi vállalat által titokban kifejlesztett Iron Beam lehetőséget nyújt a légvédelem átalakítására és az elfogási költségek radikális csökkentésére."
"A lövés költsége egyenlő az elektromos áram árával, ami Izraelben egy 100 kW-os lövés esetén pár cent."
Kár, hogy a kW-nak nincsen ára sehol, de gondolom jól képzett a szerző minden téren.
Kár, hogy egy országot nem lehet megvédeni ilyen eszközökkel, mert a hatótávja nem lehet túl nagy.
Inkább még egy tüzérosztály és a BTR utódlása ami kritikus lenne...
Múlt héten voltam Jeszynél egy 1+ órás interjún, pont ugyanezeket mondtam, hogy ezek mindenképp kelleni fognak. Asszem január 6-án jön majd kiNem vennék még egy osztály pzh-t. Kerekest csak és kizárólag kerekest.
Hú vazze, mit kotlik rajta annyit.Múlt héten voltam Jeszynél egy 1+ órás interjún, pont ugyanezeket mondtam, hogy ezek mindenképp kelleni fognak. Asszem január 6-án jön majd ki

Betárazott az anyagokból előre az ünnepekreHú vazze, mit kotlik rajta annyit.![]()

Aki ezt a videót készétette egy nagyon buta ember. Semmit sem tud a tankokról.
Had tippeljem meg, csak nem megint Taraszenko és Lazerpig állításait mutatja be igazságként a haha lerobbant a Vörös téren (nem) mekkora egy szar szöveg mellett?Aki ezt a videót készétette egy nagyon buta ember. Semmit sem tud a tankokról.
Csak 5 percig tudtam nézni... Okádék az egész szöveg.Had tippeljem meg, csak nem megint Taraszenko és Lazerpig állításait mutatja be igazságként a haha lerobbant a Vörös téren (nem) mekkora egy szar szöveg mellett?
Vagy csak felbasznám magam rajta, ha belenéznék
Had tippeljem meg, csak nem megint Taraszenko és Lazerpig állításait mutatja be igazságként a haha lerobbant a Vörös téren (nem) mekkora egy szar szöveg mellett?
Aki ezt a videót készétette egy nagyon buta ember. Semmit sem tud a tankokról.
Had tippeljem meg, csak nem megint Taraszenko és Lazerpig állításait mutatja be igazságként a haha lerobbant a Vörös téren (nem) mekkora egy szar szöveg mellett?
Már az első 1 percben kiderül, hogy a csávó semmit nem tud a témáról, de legalább orbitális f@szfej.
Nem éri meg. Ez az a szint, amikor a hülye okoskodik, csak hard core-ban.
Akármilyen harckocsit mutat be, mindegyiket csak gúnyolni fogja a hibái felnagyításával.
Maga a videógyártó előre leírta, hogy ez nem egy komoly háborús csatorna, aki olyant keres, az bizony rossz helyen jár.

" majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni"1. Szerintem ezzel a saját hozzá nem értését mentegeti, hiszen nem kell olyanból videót csinálni, amihez hülye vagy
2. A közönsége 100%-ban komolyan veszi, ez a hozzászólásokból is látszik.
+1
Hogy mennyire nem gondolja komolyan a videót a saját készítője. Lásd a hozzászólását:
"Ha a vélemények sokak számára "ruszofóbnak" hatnak akkor sajnálattal közlöm, hogy az infók ciril betűs orosz haditechnikai fórumokról származnak (a net sötétebb feléről). Én személy szerint jobban hiszek oroszoknak mint bármely magyar "szakértőnek" vagy egyszerű kommentelőnek. Sorry"
Szerintem ez alapján halál komolyan veszi saját magát. És be is szólt nyuggernek itt is.
Szóval az én véleményem továbbra is lesújtó erről a tagról.
Ugyan olyan ostoba mint az a másik páncél paklis csóka, akinek leírtam a T-64 kapcsán, hogy nincs igaza, lásd. a mellékelt műszaki rajzot, majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni... LOL
Bohócok, bohócok minden fele![]()

1. Szerintem ezzel a saját hozzá nem értését mentegeti, hiszen nem kell olyanból videót csinálni, amihez hülye vagy
2. A közönsége 100%-ban komolyan veszi, ez a hozzászólásokból is látszik.
+1
Hogy mennyire nem gondolja komolyan a videót a saját készítője. Lásd a hozzászólását:
"Ha a vélemények sokak számára "ruszofóbnak" hatnak akkor sajnálattal közlöm, hogy az infók ciril betűs orosz haditechnikai fórumokról származnak (a net sötétebb feléről). Én személy szerint jobban hiszek oroszoknak mint bármely magyar "szakértőnek" vagy egyszerű kommentelőnek. Sorry"
Szerintem ez alapján halál komolyan veszi saját magát. És be is szólt nyuggernek itt is.
Szóval az én véleményem továbbra is lesújtó erről a tagról.
Ugyan olyan ostoba mint az a másik páncél paklis csóka, akinek leírtam a T-64 kapcsán, hogy nincs igaza, lásd. a mellékelt műszaki rajzot, majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni... LOL
Bohócok, bohócok minden fele![]()
" majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni"
Beszóltál a bölcsészmérnököknek?
Legközelebb mi jön?
Hogy napenergiával nem tudsz ipari társadalmat működtetni?
Ejj-ejj, nem vagy haladó gondolkodású....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..