T-14 Armata

PARAD_MOSKVA_150429_19.JPG

PARAD_MOSKVA_150429_20.JPG

Lassan molekuláris szinten fognak ezt a tankot nézni...::::)))) Vas az vas....menni kell és lönni....

"Lassan molekuláris szinten fognak ezt a tankot nézni..."

Még igazán neki se álltunk... :)

Lassan molekuláris szinten fognak ezt a tankot nézni...::::)))) Vas az vas....menni kell és lönni....
Csodálkozól Dima sokan ezt a tankot évek óta várták. Miközben féltek is nehogy egy T seriea uptate-e legyen és lám ez tényleg új és tetszetős valami tornya nélkül.

<blockquote rel="varga dima">Lassan molekuláris szinten fognak ezt a tankot nézni...::::)))) Vas az vas....menni kell és lönni....
Csodálkozól Dima sokan ezt a tankot évek óta várták. Miközben féltek is nehogy egy T seriea uptate-e legyen és lám ez tényleg új és tetszetős valami tornya nélkül.

</blockquote>

Hát igen....tornya nélkül...., pont tegnap néztem angol nyelvű forumot Armata-ról....valaki viccesen kérdezte: miért van ponyva a tornyon, tán nem vízálló?...::)) Szerintem is, túlzásba viszik már... nem lehet ott semmi annyira forradalmi....se lézer puska se kevlár.... Csoda, hogy a Pakfa anno ponyva nélkül repült...

Amúgy ez nagy szó ezen a győzelem napján gyakorlatilag az orosz gépesített hadosztályok szánt teljesen új géparkot csodálhatjuk meg minden feladat köre van egy új vas ami mutatós.

Ebben az évben meg megjelenik az DARPA által fejlesztett Armata killer.

Én a oroszok helyébe megvártam volna mivel rukkolnak elő a jenkik.

Egy dolog miatt talán meg tudom érteni....meg kell várni ünnepet és ott teljes pompában....- nem illik báli ruhában próbákra járni....
Apropó, bocsánat kis off-ért.... Cári idők után, most először lesznek kozákok, már kész is van a ruhájuk...tele van ezüsttel...nagyon mutatós lesz....
images

Kerekek és a futómű:
0_9c3f9_6147db08_orig

Ahogy elnézem oldalról a motortér védelme is elég vaskornak tűnik:
r1wVR.png

Nem vagyok szakember, de szerintem valójàban nem az a kérdés, hogy mit tud az Armata most, hanem, hogy mennyire fejleszthetö a koncepció, miutan a Tsorozat elerte a fejlesztési lehetösegek végsö hatàràt. Elvegre az elsö Leonak sincs màr sok köze az A7 verzióhoz. Különben 2030 tól egy német-francia harckocsi fogja levàltani a Leot és a Leclerket.(ha igaz, mert az ilyen kooperàciók ritkàn vezetnek eredményhez).

Ahogy elnézem oldalról a motortér védelme is elég vaskornak tűnik:

szvsz üzemanyagtartály lesz ott...