T-14 Armata

Idei Armiján már az átdolgozott verziót mutatták be, amit a szárazföldi csapatok is kapnak. Idén először mindenki megtekintheti minden részletét közelről is.

Idei Armiján már az átdolgozott verziót mutatták be, amit a szárazföldi csapatok is kapnak. Idén először mindenki megtekintheti minden részletét közelről is.

Azt ugye tudod, hogyha ezekután nem nyitják ki a torony burkolatát az a te sarad lesz?

image.png

image.png

Szerintem az t14 a leg gagyibb tank amit valaha csinálták az oroszok.
tumblr_nia9etexhr1r0xw5zo2_500.gif

Még mindig érzem benned a jót! Úgyhogy megpróbálok konstruktívan hozzáállni a kijelentésedhez:
Nem a szépsége számít egy MBT-nek, hanem a képességei. Azokról meg egyelőre kb. semmit sem tudunk. Ha majd egyszer éles helyzetbe kerül egy ilyen T-14, akkor lehet elemezgetni az eredményeket. Addig is az Erő legyen veled ifjú padavan!:):hadonaszos::hadonaszos:

tumblr_nia9etexhr1r0xw5zo2_500.gif

Még mindig érzem benned a jót! Úgyhogy megpróbálok konstruktívan hozzáállni a kijelentésedhez:
Nem a szépsége számít egy MBT-nek, hanem a képességei. Azokról meg egyelőre kb. semmit sem tudunk. Ha majd egyszer éles helyzetbe kerül egy ilyen T-14, akkor lehet elemezgetni az eredményeket. Addig is az Erő legyen veled ifjú padavan!:):hadonaszos::hadonaszos:
Persze nem a szépségért szoltam le,mert a külsejét elfogadható de a felülről jövő fenyegetés ellen gyenge

• Vicces
Reactions: Törölt tag 4082
Az Armata T-14 harckocsi két változatának összehasonlítása.....

4825253_original.jpg

Az Armata T-14 harckocsi két változatának összehasonlítása, balra az újabb, jobbra a régebbi

colonelcassad

Szerintem csak a balra dőlő,legvastagabb varrat gépi,vagy odafigyelt Kolja,a többi az kézi lesz,de azok is kora reggeliek lehetnek,még nem lankadt Kolja harci kedve.
A régi gépemen van pár kép,de már nem indul el,mert lemerült a kis belső eleme,ahol a bányában varacskolok kotró gémet/kanalat/miazmást,2 filléres,ebayos technológiával,4-8 doboz G-vitaminnal a szervezetemben,és nem rosszabbak mint a Szovjet varratok.
Lehet a régi idők szovjet hegesztőinek nem kellett volna belépniük a pártba?

• Tetszik
Reactions: Pogány
Né,vettek pár hegesztő leckét?

Mire gondolsz? Azért ezeket a varratokat még mindig nem tolnám be röntgen alá átvilágítani.
Felső képen nézd meg, hogy jobb oldalt a két lemez összeillesztésnél a lakatosok milyen rést hagytak! Hiába nem műszaki előírás, hogy nem kell összeérniük, 2-3-szoros hézag távolság is előfordul szemre tippelve. Alsó képen meg mint mondtam, nem az a TÜF minősítés, hogy öklömnyi csomó nincs a varratban, de még mindig nem az a munka, ami túlképzett munkavállalókat feltételez.
Az ukrán Oplotról ami képet felraktak nem rég, ahhoz képest messze jobb. Ezt meg kell hagyni! De remélem, hogy a Lynxeink és a többi nálunk gyártott járműnél jobban fizetett szakemberek jobb hegesztéseket produkálnak hamarosan.