T-15 "Armata" BMP (Objekt 149)

BMPT_Armata_0000.jpg

BMPT_Armata_0001.jpg

BMPT_Armata_0002.jpg

BMPT_Armata_0003.jpg

BMPT_Armata_0004.jpg

BMPT_Armata_0005.jpg

BMPT_Armata_0006.jpg

BMPT_Armata_0007.jpg

BMPT_Armata_0008.jpg

Az orr páncélsüvegben van agyag (No1), aztán ott a jó eséllyel ERA lap (No3), na de a kettő közötti (No2) rész, na az olyan igazi "bádoglap" hatású.

hmm... lehet hogy PV-elem.. (parasztvakító.) most nézem, két ponton vannak"pöttnyi helyen összehegesztve az 1 és 2 lemezek..
Talán az odarakott frontlemez többször leesett a próbák során?

Az orr páncélsüvegben van agyag (No1), aztán ott a jó eséllyel ERA lap (No3), na de a kettő közötti (No2) rész, na az olyan igazi "bádoglap" hatású.

most nézem, két ponton vannak"pöttnyi helyen összehegesztve az 1 és 2 lemezek..
Talán az odarakott frontlemez többször leesett a próbák során?

Szerintem az csavarozott, tehát így van tervezve. A No.3 részen is van egy élvédő(?) 'L' profil ugyanígy rögzítve. Sőt az orr-részen is található ilyen takarás 'U' alakban teljes szélességben.

Megvannak ezek a képek nagyobb felbontásban? Van itt-egy két dolog ami szemet szúrt.

Nekem nem tetszik az eleje, mert olyan mintha későn jöttek volna rá, hogy rossza a hűtés, kipuffogás az orr motorral és valamit odagányoltak az elejére! mint a kispolszki kitámaszható motorháza a léghűtéses farmotornál! :D

Egyébként a mérete lenyűgöz! Elég masszívnak tűnék, én is jobban érezném benne magam, nem mint anno a "Pöszkében"! :D

Az Armata BMP-n is ugyanaz az "Epocha" torony van mint a Kurganyec-25 BMP-n.
143076527351914947.jpg

143076529434374040.jpg