T-62

Lenne egy kérdésem hozzátok srácok.
Mikor kapott a T-62 115 mm-s ágyút? Melyik évben?
Mert nem találok róla hiteles infót...

Köszönöm a válaszokat!

Akkor ezek szerint mindig is a 115 mm-s ágyúval rendelkezett.
Azt hittem, hogy egy ideig használták hozzá a 100 mm-st is a T-55-ből, de ezek szerint nem.
Azt tudtam, hogy a 100 mm-s MT-12 Rapirát is bele akarták rakni, aztán túl hosszú volt a lőszer azt mégsem.
Meg volt prototípus 125 mm-s ágyúval és automata töltővel is. A sok varriálás miatt érdekelt, hogy mikortól került be a 115-ös, de ezek szerint ott volt az mindig is.

Hpasp

Gyorsan átfutottam az írást, igen szép munkának tűnik. Gratulálok!

Két videó szovjet T-62-esekről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ParkPatriot2015part10-16.jpg

Iraki T-62 Kuwaitban 1991-ben
1920px-MT-LB%2C_Mitsubishi_pickup_truck%2C_T-62_tank_and_a_Mercedes-Benz_tank_truck_on_the_Highway_of_Death.JPEG

Van egy kérdésem!
Csináltam régen egy Tamiya 1:35 T-62 harckocsi makettet. A lánctalpa kicsit odalett idővel, ezért vettem egy külön tagokból összeállítható lánctalpat, ami T-54/55 és T-62 harckocsikhoz jó. Oldalanként 96 tagot írnak, de nálam rövid. Van valakinek forrása, hogy a T-62-nek hány tagból áll oldalanként a lánctalpa?
Előre is köszönöm!

• Tetszik
Reactions: borisz and fishbed
ParkPatriot2015part10-16.jpg

Iraki T-62 Kuwaitban 1991-ben
1920px-MT-LB%2C_Mitsubishi_pickup_truck%2C_T-62_tank_and_a_Mercedes-Benz_tank_truck_on_the_Highway_of_Death.JPEG

Van egy kérdésem!
Csináltam régen egy Tamiya 1:35 T-62 harckocsi makettet. A lánctalpa kicsit odalett idővel, ezért vettem egy külön tagokból összeállítható lánctalpat, ami T-54/55 és T-62 harckocsikhoz jó. Oldalanként 96 tagot írnak, de nálam rövid. Van valakinek forrása, hogy a T-62-nek hány tagból áll oldalanként a lánctalpa?
Előre is köszönöm!
95 korul kb, a kedvedert megszamoltam 2x.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
Érdekes páncélvadász prototípus. Egy MT-12 páncéltörő ágyúval szerelt tornyot helyeztek az alvázra, az irányzást RLPK-1 tűzvezető radar segítette. Azt hiszem ugyanezzel a toronnyal kísérleteztek Gvozgyika alvázon is.
1eb5cdab6155b5737077040b05b0ce06d734dcfc.jpg

TOW indítás egy T-62M ellen Szíriában

• Tetszik
Reactions: tong djagbu