Boki, ki lehet következtetni a lekapart egykori orosz/szu toronyszámból hogy honnét ásták elő Putyinék ezeket a szíreknek? DKK lecserélt holmijai, vagy valami régi telephelyről máshonnan?
Szír 62 erősített front páncéllal?
![]()
Nem a teknő homlokpáncélján is van.Az nem csak a tornyon van neki? Igazából nyilván nem kútfőmből szoptam a képet és a kérdést.A háromból csak az elsőnek más a frontrésze.Azt is felvetették,hogy esetleg javítás miatt tér el.
	Azon a pótpáncélon csak én látom bele, hogy az egy lekopott magyar jelzés? XDA bejelölt 62-es a korai szériás BDD-t kapta, a többi a fő szériát. Lényegi külömbség nincs, valószínűleg csak a rögzítés/karbantartás/gyártás egyszerűsítése vagy ilyesmi miatt változtatták meg az oroszok. Ez a pótpáncél szerintem azonos lehet a T-55M/AM verzióéval, ami nálunk is szolgált.
![]()
Azon a pótpáncélon csak én látom bele, hogy az egy lekopott magyar jelzés? XD
Ez most kajak?Nem csak te, leány korában az egy magyar T-55AM volt.
Csak a példaként felhozott képen lévő. Az egy itthon készült kép az AM-ről.Ez most kajak?
Volt belőle kb 175 db itthon. Persze szétvágtuk vagy 10-15 éve mindet.Ez most kajak?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..