T-62

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
3 439
2 626
113
Az hogy japcsi. Harci helyzetben átalakul óriás robottá :D

Ok :) Bár azt hittem hasonló, mint az angol harckocsi. Ott beépített teafőző van, a japánoknak meg beépített PlayStation.

Automata töltő, CVT váltó, speciális nanotechnológiás páncélacél, kombinálva a klasszikus orosz harckocsik méretével.
Kb. Akkora a gép, mint a T-62...

Jó, ezek valóban jól hangzanak. Az automata töltő és a kis méret tényleg érdekes. Bár azt jó lenne tudni, hogy a tényleges páncélvédettség valójában mekkora.
 

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 639
3 652
113
<blockquote rel="wolfram">Hmm, jó kérdés... Talán a Type 10, a Merkava (4), meg természetesen a T-14. Ezekben vannak komolyabban innovatív, vagy érdekes megoldások. És kinézetre is tetszenek. A többi olyan egy kaptafára való.

A Type 10-ben mi a menő?</blockquote>

Fip7 már válaszolt, de én a CVT-t és az aktív felfüggesztést emelném ki.

Igen, de 4x 5x annyi árért XD

A minőséget meg kell fizetni! :p Egyébként szerintem erősen "F-22 szindróma". Ha jóval többet gyártanának, urambocsá' exportra is, akkor jóval kevesebb lehetne az ára.
 

telak

Member
2013. június 26.
366
3
18
"<i>A minőséget meg kell fizetni! :p Egyébként szerintem erősen "F-22 szindróma". Ha jóval többet gyártanának, urambocsá' exportra is, akkor jóval kevesebb lehetne az ára.</i>"

Nem véletlen egyébként, hogy időről időre előkerül a hadi cuccok exportja a parlamentjükben. Lassan tarthatatlanok ezek a védelmi ipari költségek.
 

speziale

Well-Known Member
2016. február 25.
1 870
1 639
113
Fip7 már válaszolt, de én a CVT-t és az aktív felfüggesztést emelném ki.?

Azért ezt a CVT váltót nem egészen értem, hogy miért lenne olyan komoly fegyvertény. Ráadásul az autókban is ez egy nehezen javítható és drága konstrukció, nem véletlen, hogy szinte csak a Toyo hibridekben terjedt el.

Azzal kapcsolatban viszont komoly kételyeim vannak, hogy 48 tonnával hol van ennek a páncélvédettsége a Leo2 A6/M1a2/challenger2-höz képest
 

telak

Member
2013. június 26.
366
3
18
Mivel kb. 10-15%-al kisebb mint a nyugati "csúcstankok" nem hiszem hogy annyira rossz lenne. Szerintem valahol a T-90MS szintjén lehet.
 

telak

Member
2013. június 26.
366
3
18
Ukrán továbbfejlesztés


Valami egyiptomi "izé" azthiszem ködvető rakéták
 

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 639
3 652
113
<blockquote rel="wolfram">Fip7 már válaszolt, de én a CVT-t és az aktív felfüggesztést emelném ki.?

Azért ezt a CVT váltót nem egészen értem, hogy miért lenne olyan komoly fegyvertény. Ráadásul az autókban is ez egy nehezen javítható és drága konstrukció, nem véletlen, hogy szinte csak a Toyo hibridekben terjedt el.</blockquote>

Az inkább az "érdekes" kategóriában szerepel. Egy korszerű, előremutató megoldás szerintem. Az aktív felfüggesztésnek viszont már tényleg jelentősebb előnye is van.

Azzal kapcsolatban viszont komoly kételyeim vannak, hogy 48 tonnával hol van ennek a páncélvédettsége a Leo2 A6/M1a2/challenger2-höz képest

Fip7 fejtegette már itt párszor, elsősorban a T-90 kapcsán, hogy mivel maga a méret is jelentősen kisebb, ezért az alacsonyabb tömeg ellenére a páncél nem feltétlenül vékonyabb, mint a nehezebb, de jóval nagyobb tankok esetén. Konkrét védettségi értékeket meg nem lehet tudni egyetlen mai modern tank esetén sem...
 

akagi

Well-Known Member
2015. január 16.
1 814
300
83
Mire gondoltok? A ++ ra, vagy a mínuszosra?
A sok hozzá szólónak fogalma sincs a "százas" lőszer javadalmazásáról...
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
32 244
30 295
113
Ok, ez stimm. De ettől függetlenül (vagy függően?), nem világos... Bocsesz, de én nem vagyok (és voltam) harckocsizó... :( Szóval, ha bővebben kifejtenéd, azt köszönném. :)
Azzal,hogy némelyik töltetbentöbb a lőpor (nebezeb)más elsz a röppálya.A + és - jelek a szabvány tömegtől való eltérést jelzik.Ez egy módszer a szórás csökkentésére.Ha külön válogazod a különböző gránátokat akkor nem lesz az,hogy egy ++os után egy -ost és csodálkozol,hogy akkora a szórásod mint egy családi ház.
 
  • Tetszik
Reactions: wolfram