T-72

Bemutatták a lengyel PT-91 "Twardy" modernizálását a PT-16-t
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
IccLWmJte28.jpg

Szemből az Altay tornyának frontjára emlékeztet kicsit engem. Amúgy AMAP kiegészítő páncél ide, vagy oda, én hiányolom az ERAWA blokkokat.:)

"According to the sources in the organizing committee of the exhibition, one of the Middle East countries is interested in purchasing new Polish PT-16 main battle tank. During the exhibition in Poland, the negotiations will be conducted on the possible involvement of the tank in the drills in 2017."
Drukkolok, hogy összejöjjön nekik!

http://defence-blog.com/army/unname...ry-is-interested-in-purchasing-new-pt-16.html

Ha, lenne belőle, vagy 200db berkeken belül és nem sárgára lenne festve...?
Akkor is "undorító" lenne?
Ember! Ültél már valaha valamilyen HK-ban? (Nem kiállított darabokon!).
Azt már csak félve kérdezem meg, hogy üzemeltedet is? Netán dolgozott valamelyikőtök Gödöllőn?
Nem sértésként, de fanyalogtok mindenen!

És mi marad az eredeti alanyból? A személyzet? :);)

Az! :P ;)
Meg gondolom az egész teknő, meg a torony egy része.

De arra reagáltam, hogy nem teljesen új építésű harckocsik, hanem a meglévő PT-91 Twardy állomány egy részét akarják modernizálni erre a standardra.

Az! :p ;)
Meg gondolom az egész teknő, meg a torony egy része.

De arra reagáltam, hogy nem teljesen új építésű harckocsik, hanem a meglévő PT-91 Twardy állomány egy részét akarják modernizálni erre a standardra.
Értettem én, csak kekeckedtem! :)

#Kriss Szeretnéd "ékesnek" látni? ;)

Korábban kérdezte valaki, hogy osszesen mennyi T-72B/BA-t modernizáltak B3 verzióra. Osszesen kb 1000 darab T-72B3 van az orosz hadseregnél.
Oleg Szijenko( az UVZ vezérigazgatója)

• Tetszik
Reactions: fip7
Az erősítés a lövegcső közepén miért van?Csak erősítés,mert ott a legnagyobb a nyomás?