Ez a kép egy minszki katonai parádéról van??
Nem,ez begyakorlás a moszkvaira.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a kép egy minszki katonai parádéról van??
AlabinoEz a kép egy minszki katonai parádéról van??
Ebben az évben az 120 db t-72b3m tankot adnak át.
Ezek a tankok zsír újjak, vagy régiek upgradje?
Ezek a tankok zsír újjak, vagy régiek upgradje?
Erre gondoltam én is, elég potens jószág az a 72es. Azért vigyázz miket írsz mert úgy vettem észre, hogy ezen a fórumon a t72 felujjítása valami szitokszó kategória, és csak beolvasztani érdemes egyesek szerint.T-72 harckocsit nem hinném hogy már gyártanak. Inkább a meglévő eszközöket újítják fel és korszerüsítik. Több ezer van belőlük nekik, bőven megoldható így is a szükséges mennyiség, amit az orosz haderő igényel, szerintem. Mivel a korszerűsitett harckocsi megfelel a mai kor követelményeinek is, így ez egy teljesen jó megoldás.
Erre gondoltam én is, elég potens jószág az a 72es. Azért vigyázz miket írsz mert úgy vettem észre, hogy ezen a fórumon a t72 felujjítása valami szitokszó kategória, és csak beolvasztani érdemes egyesek szerint.
A B3 mint Leopard 2 A5??? Na ne röhögtesd már ki magad!Persze a T-72M felújítás...Bár ez a B3 is csak a 90-es évek színvonala olyan Leopard 2 A5.
?A B3 mint Leopard 2 A5??? Na ne röhögtesd már ki magad!
Peddig majdnem el éri azt a szintett. Nem a simma kezdeti B 3 as verzió. Egyébként még igy is ha kész lesznek a modernizációs programmal akkor "nagyságrendileg" A4 és A5 ös szintett elerő, megközelítő B3 al fognak rendelkezni. A T-90 el együtt. Ezres tételben. (Tételekben).A B3 mint Leopard 2 A5??? Na ne röhögtesd már ki magad!
Peddig majdnem el éri azt a szintett. Nem a simma kezdeti B 3 as verzió. Egyébként még igy is ha kész lesznek a modernizációs programmal akkor "nagyságrendileg" A4 és A5 ös szintett elerő, megközelítő B3 al fognak rendelkezni. A T-90 el együtt. Ezres tételben. (Tételekben).
Egyébként ne a réggi szutyok export verziójú 72 ből indulj ki. Azok még az eredeti B verzíókat se közelitették meg.
Ne viccelj már! Se az A4-t pláne az A5-t nem közelíti meg egyik T-72-s sem.Peddig majdnem el éri azt a szintett. Nem a simma kezdeti B 3 as verzió. Egyébként még igy is ha kész lesznek a modernizációs programmal akkor "nagyságrendileg" A4 és A5 ös szintett elerő, megközelítő B3 al fognak rendelkezni. A T-90 el együtt. Ezres tételben. (Tételekben).
Egyébként ne a réggi szutyok export verziójú 72 ből indulj ki. Azok még az eredeti B verzíókat se közelitették meg.
A T-90A jobb mint az A5.
Ezt meg honnan szedted? Ez úgy marhaság, ahogy leírtad.Ne viccelj már! Se az A4-t pláne az A5-t nem közelíti meg egyik T-72-s sem.
Ezt meg honnan szedted? Ez úgy marhaság, ahogy leírtad.
Ez ebben a formában nem egészen igazNe viccelj már! Se az A4-t pláne az A5-t nem közelíti meg egyik T-72-s sem.
Nincs határozott véleményem, csak megkérdezem egy ilyet mire alapozol?
Az A5 az egy kicsit "tuningolt" A4,a legfőbb változás az ék alakú páncélzat és az új elektronika ami a 90-es évek eleji közepi színvonalon van.
A B3 obr.2016 ezt az elektronikai színvonalat hozza(pl francia 2.gen hőkameraja van azaz ugyan az a generáció mint ami az A5-ben is van)pancélzata megüti a fő irányból a kellő szintet (A5) a Relikttel együtt.Elég lesz ennyi?