T-72

Egy önkéntes kirakott egy fotót a harcjárművéről, azt írják az a sofőr kamera valami új cucc a T-72-esen...
U0eFiMJ.jpeg

Érdekes T-72M1 variáció. Oldalt vannak a ködgránátvetők:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Érdekes T-72M1 variáció. Oldalt vannak a ködgránátvetők:
A reaktív lapok rögzítési pontja is rajt van. Szerintem AV lesz ez.
Egy hónapja kaptak 40db felujitott T-72-t Oroszországból. LNA ha minden igaz. Hogy eredetileg az övék volt vagy az oroszok passz.

• Tetszik
Reactions: endre
A reaktív lapok rögzítési pontja is rajt van. Szerintem AV lesz ez.
Egy hónapja kaptak 40db felujitott T-72-t Oroszországból. LNA ha minden igaz. Hogy eredetileg az övék volt vagy az oroszok passz.
Biztos, hogy nem AV. Nézd meg az aknafordító eke felcsatolási pontjait. Egyértelműen export változat. Elvileg lehetne M1V, de olyan állatfajtát még nem láttam.

• Tetszik
Reactions: endre and Faboo78
Cseh magánadományokból vásárolt "Václav" nevet viselo harckocsi, amely a 128-ik hegyi dandárnál szolgál.

Erdekesség, hogy a jelenlegi legénysége már a harmadik, miután az elozo ketto harcban eleset.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

T-72 - toronypáncél

Cseh magánadományokból vásárolt "Václav" nevet viselo harckocsi, amely a 128-ik hegyi dandárnál szolgál.

Erdekesség, hogy a jelenlegi legénysége már a harmadik, miután az elozo ketto harcban eleset.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

T-72 - toronypáncél

Vaclav Klausrol miért neveznek el tankot? Egyébként van még 128. Hegyi dd? Az utóbbi egy évben nagyon eltűntek mióta utoljára szetvertek őket Rabotinonal, azóta talán egyszer hallottam róluk valamit.

Egyébként valami gond van a képekkel mert a két tank nem ugyanaz. Most akkor melyiket vették a "civilek"?

Vaclav Klausrol miért neveznek el tankot? Egyébként van még 128. Hegyi dd? Az utóbbi egy évben nagyon eltűntek mióta utoljára szetvertek őket Rabotinonal, azóta talán egyszer hallottam róluk valamit.

Egyébként valami gond van a képekkel mert a két tank nem ugyanaz. Most akkor melyiket vették a "civilek"?
Asszem úgy olvastam hogy 3 darabra elég dellát kalapoztak össze.

Malaysia investigates ‘critical problems' plaguing fleet of PT-91M tanks...

bsp_72832-jdw-25814.jpeg

The Malaysian Army has plans to extend the current lifespan on their Pendekar PT-91M Main Battle Tanks (MBT) through the service life extension program (SLEP) on March 27th. The idea was pitched after flaws in the transmissions, fire control, and the Gunner Laser Range Finder (GLRF) were found during a survey that began in June 2023, and ended this month.