Holnap remélhetőleg elérhető lesz, jelenleg az egész archívum leálltNem elérhetőek, de ha az ami nekem megvan, abban speciel pont nincsenek benne a védelmi diagrammok.
Remélem letölthető
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Holnap remélhetőleg elérhető lesz, jelenleg az egész archívum leálltNem elérhetőek, de ha az ami nekem megvan, abban speciel pont nincsenek benne a védelmi diagrammok.
Remélem letölthető
Nem elérhetőek, de ha az ami nekem megvan, abban speciel pont nincsenek benne a védelmi diagrammok.
Remélem letölthető
Hol is van itt a Buk? Az Igla?
Most írjanak egy Svéd fórumozónak ? Mennyivel lennénk előrébb ? LOL
Bocs kedves Hpasp, de ez most icipicit marhára felesleges személyeskedés...Nahát nahát!
BIG LIKE!
Megtaláűltad az eredeti, még a WoT fanok hamisítása előtti példányt?
Amúgy, nem tudtok írni egy emailt a svéd kollégának, hogy eldöntsétek a kérdést?
Én nekem ez a magyar T-72-esek verziói és a 3BM42 esetén jutott eszembe. Gondoltam írok a tataiaknak, hogy mi az ábra.
Aztán leesett, hogy mekkora hülye vagyok
Nálunk még a tyúkszaros MIG-21-es is hipertitkos információ, nem, hogy ez XD
Hát olyan hitelességgel mint a WOT-ozók igen mert én meg AA-t (Armored Aces) játszok ! LOLTetszik mondani ön osztotta meg a NATO szigorúan minősített harceszközeinek a paramétereit az interneten?
Én megkérdeztem.Én nekem ez a magyar T-72-esek verziói és a 3BM42 esetén jutott eszembe. Gondoltam írok a tataiaknak, hogy mi az ábra.
Gondolom a válasz minősített infó.Én megkérdeztem.
Nekem nem ilyen választ szoktak adni a kollégák .Gondolom a válasz minősített infó.
Na akkor elő a formával aranyapám ! Ne csigázz minket !Nekem nem ilyen választ szoktak adni a kollégák .
De mivel te hazánk dicső hadfia vagy nem mondhatod megÉn megkérdeztem.
Én nekem ez a magyar T-72-esek verziói és a 3BM42 esetén jutott eszembe. Gondoltam írok a tataiaknak, hogy mi az ábra.
Akkor most jöhet a pofáraesés, ugyanis a svéd verzió ugyanaz mint az angol... Legalábbis azok a diák amik közösek a két dokumentumban.Nahát nahát!
BIG LIKE!
Megtaláltad az eredeti (végig svéd nyelvű), még a WoT fanok hamisítása előtti példányt?
Van ám abban valami, hogy minősített információkat nem töltesz fel a saját weboldaladra.Akkor most jöhet a pofáraesés, ugyanis a svéd verzió ugyanaz mint az angol... Legalábbis azok a diák amik közösek a két dokumentumban.
Amúgy rohadtul nem az eredeti, mert az eredeti 2012-es. Ez 2014-es.
A 2012-es sajnos már nem elérhető az archívumban, de weboldal 2015-ös verziójánál még ott a link.
Amúgy tényleg, miért nem írsz neki? Csak annyit kellene megkérdezned, hogy az ő munkája e a 2012-es... Ja ahoz már nincs bátorságod, lehet kiderülne tévedtél...
Akkor most jöhet a pofáraesés, ugyanis a svéd verzió ugyanaz mint az angol... Legalábbis azok a diák amik közösek a két dokumentumban.
Amúgy rohadtul nem az eredeti, mert az eredeti 2012-es. Ez 2014-es.
A 2012-es sajnos már nem elérhető az archívumban, de weboldal 2015-ös verziójánál még ott a link.
Amúgy tényleg, miért nem írsz neki? Csak annyit kellene megkérdezned, hogy az ő munkája e a 2012-es... Ja ahoz már nincs bátorságod, lehet kiderülne tévedtél...
Azért valahol vicces, hogy Hpaps, aki mindig eredeti forrásokból dolgozik egyesek így ugráltatják...Jó akkor meg is lehet mutatni azt a részt ahol írja, hogy 3. világ számára gyártott, butított verziót kaptak!