T-80

2021-09-19-20-48-59-Ilmatorjuntaohjukset-Suomen-Puolustuksessa-pdf-Adobe-Acrobat-Reader-DC-32-b.jpg
Hol is van itt a Buk? Az Igla?

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1945
Nahát nahát!
BIG LIKE!
Megtaláűltad az eredeti, még a WoT fanok hamisítása előtti példányt?
:D
Bocs kedves Hpasp, de ez most icipicit marhára felesleges személyeskedés...
Nem megtaláltam, hanem megvolt, nem is szálltam bele abba, hogy szted az wot ffórumos hamisítvány, mert nem tudom. De legalább jó sok kedvem lesz ez után téged megerősíteni...

Amúgy, nem tudtok írni egy emailt a svéd kollégának, hogy eldöntsétek a kérdést?

Én nekem ez a magyar T-72-esek verziói és a 3BM42 esetén jutott eszembe. Gondoltam írok a tataiaknak, hogy mi az ábra.
Aztán leesett, hogy mekkora hülye vagyok :D
Nálunk még a tyúkszaros MIG-21-es is hipertitkos információ, nem, hogy ez XD

Én nekem ez a magyar T-72-esek verziói és a 3BM42 esetén jutott eszembe. Gondoltam írok a tataiaknak, hogy mi az ábra.

Szerintem pár év mulva a T-72-esek kivonása után megszűnik a lőszerkészlet típusainak és mennyiségének minősítése, szóval nem kell sokat várni.
Lehet hogy nem lesz nyilvános adat (csak ha megpróbálják eladni) de attól még kutathatóvá válik.

Szerintem egyetlen dolgon kívül nem nagyon van olyan ami a MiG-21-esekkel kapcsolatban minősített maradt volna.
Összekevered azzal hogy az anyagok nem nyilvánosak, de attól még levéltárban kutathatóak.

Nahát nahát!
BIG LIKE!
Megtaláltad az eredeti (végig svéd nyelvű), még a WoT fanok hamisítása előtti példányt?
:D
Akkor most jöhet a pofáraesés, ugyanis a svéd verzió ugyanaz mint az angol... :D Legalábbis azok a diák amik közösek a két dokumentumban. :D
Amúgy rohadtul nem az eredeti, mert az eredeti 2012-es. Ez 2014-es.
A 2012-es sajnos már nem elérhető az archívumban, de weboldal 2015-ös verziójánál még ott a link.

Amúgy tényleg, miért nem írsz neki? Csak annyit kellene megkérdezned, hogy az ő munkája e a 2012-es... Ja ahoz már nincs bátorságod, lehet kiderülne tévedtél... :D

Akkor most jöhet a pofáraesés, ugyanis a svéd verzió ugyanaz mint az angol... :D Legalábbis azok a diák amik közösek a két dokumentumban. :D
A 2012-es sajnos már nem elérhető az archívumban, de weboldal 2015-ös verziójánál még ott a link.

Amúgy tényleg, miért nem írsz neki? Csak annyit kellene megkérdezned, hogy az ő munkája e a 2012-es... Ja ahoz már nincs bátorságod, lehet kiderülne tévedtél... :D
Van ám abban valami, hogy minősített információkat nem töltesz fel a saját weboldaladra.

Töltsd csak le, és nézd végig azt amit @Redgreg megosztott.
;)

Mondom rohadt unalmas már az OFF-olás ami ebben a topicban megy.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 4082