S
speziale
Guest
Hát a T-84-es / T-72AG / MP / 120 egybeszerelt, NATO standard löveggel és lőszerrel vannak, KBA-3 és az OFL és DM sorozat valóságosan, az M829 opcionális, a karusszelt is kukázták, teljesen, ezerszer lett posztolva szintúgy a műszaki rajzuk, meg a demóvideójuk, Ukrán narrálással, gondolom, láttad, és egyetérthetsz, keveset változott az alapdizájnhoz képest, akkor min vitázunk ?
jajmár...
attól, hogy az ukránok próbáltak (volna) nyugati (vagy nyugati orientációjú) országokba eladni T80-at ezért csináltak egy Nato lőszert tüzelni képes változatot, attól annak az alapdizájnját nem ez határozza meg...fentebb szerintem pontosan leírtam, hogy milyennek gondolok én egy modern egybelőszeres autotöltővel tervezett hk felépítéséről...vagyis hát nem is én...hanem azok akik hk-kat fejlesztenek. A T84 meg nagyon nem ez volt
Mi számít nehéznek ? Az M1A1 57 tonna, az M1A2 is M1A1 Block 2 néven futott, nem szánták jelentős upgrade-nek, a nagyon kései változatok híztak 64 tonnára is, amit nem tartok egészségesnek.
A Leclerc az 54 tonna volt, 57-re hízott, egálban van ezekkel. Állítólag csináltak éles tesztet, és képes elviselni a DM 43-ast,
szerinted az M1A2 tornya mennyivel nehezebb mint egy T80-é? ahhoz képest kurva nehéz....és ezen nem fogsz tudni változtatni azzal, hogy auto töltőt raksz bele