T-80

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A videóban nem jó az acél HB száma, (BTK-1 400 HB), plusz nem számol a kötényezéssel, meg extrém közelről is lő nagyon lapos szögben.
De amúgy érdekes :)

• Tetszik
Reactions: endre
A videóban nem jó az acél HB száma, (BTK-1 400 HB), plusz nem számol a kötényezéssel, meg extrém közelről is lő nagyon lapos szögben.
De amúgy érdekes :)
Nem is kell, ez is jól mutatja, hogy már oldalról sincs esélye a 30-as gépágyúnak.

• Tetszik
Reactions: endre
Ez egy számomra érthetetlen videó egy T-80BVM magányos küzdelméről ATGM-es/RPG-s gyalogsággal szemben.
Nem értem miért nincs saját gyalogság a tank mellet:
Ráadásul a videó alapján nem egyszerű kilőni a T-80BVM-et, mert már a videó elején is diszkréten lángol kivülről, vagyis kapott már találatott, csak kibírta.
Aztán a videóban próbálkoznak még NLAW-al, csak nem megy...
Ha nincs támogató gyalogságod akkor hiába a jó páncélzat, előbb utóbb ki fognak lőni. Nem is értem ezt a taktikát... :(

Ez egy számomra érthetetlen videó egy T-80BVM magányos küzdelméről ATGM-es/RPG-s gyalogsággal szemben.
Nem értem miért nincs saját gyalogság a tank mellet:
Ráadásul a videó alapján nem egyszerű kilőni a T-80BVM-et, mert már a videó elején is diszkréten lángol kivülről, vagyis kapott már találatott, csak kibírta.
Aztán a videóban próbálkoznak még NLAW-al, csak nem megy...
Ha nincs támogató gyalogságod akkor hiába a jó páncélzat, előbb utóbb ki fognak lőni. Nem is értem ezt a taktikát... :(

Hogy fordulhat elő, hogy egy harckocsi teljesen magányos operáljon, elszakadjon az egységétől ? Nem 4-en, vagy 6-7-en vannak ?

El nem tudom képzelni mit művelnek ezek néha harckocsi harcászat címén. Csomó videón magányos tankokat látni kíséret nélkül.

Irreálisan hosszú konvojokban indulhattak, szabályosan, de rajtaütések érhették őket, könnyűgyalogosan, meg tüzérségileg, szétszóródtak és atomjaikra bomlottak ? Ezt még a háború első fázisában elfogadom, de a második - harmadikban is még ennél a fejetlenségnél tartanak.

Tetőcsomagtartós T-80-as talán még nem mótvá:

Menő a napszemüvegjük, bár a Szovjeteknek / Oroszoknak / Ukránoknak ikonikus ez :D

hEjPi3T.jpg

• Tetszik
Reactions: Robur
Hogy fordulhat elő, hogy egy harckocsi teljesen magányos operáljon, elszakadjon az egységétől ? Nem 4-en, vagy 6-7-en vannak ?
Talán leszakadtak az egységtől utána eltévedtek. A videó egyébként már jóval régebbi.
Illetve sose felejtsük el, hogy azt nem látjuk, hogy a drón látószögén kívül mi van.

Talán leszakadtak az egységtől utána eltévedtek. A videó egyébként már jóval régebbi.
Illetve sose felejtsük el, hogy azt nem látjuk, hogy a drón látószögén kívül mi van.

Simán leszakadhattak, vmi okból.
Eltévedni arrafele meg nem nagy kunszt. Ugye még Romániában is sikerült a jenkiknek Abrahamsekkel....
Minekünk szinte felfoghatatlan távok és lakatlan részek vannak arra.

Simán leszakadhattak, vmi okból.
Eltévedni arrafele meg nem nagy kunszt. Ugye még Romániában is sikerült a jenkiknek Abrahamsekkel....
Minekünk szinte felfoghatatlan távok és lakatlan részek vannak arra.

Meg a gyalogosok is :D Amerikai katonáknak is sikerült tévedésből egy bioüzemanyagot gyártó civil gyárat megostromolniuk Bulgáriában, a hadgyakorlat kellős közepén :D