Darabokra szakadva T-80BVM-et láttam, Harkovnál, az első veszteségek között. T-80U-nál nem láttam ilyent, csak elhagyottakat. A T-90-es topicját én is elkezdtem látogatni, és én is posztoltam képet a vélhetően ugyanarról a "kilőtt" T-90A-ról. És írtam is magyarázatot ezekre, segítséggel.
A kilőtt és megsemmisített harckocsik rendre lógatják az orrukat, mert sérült a löveg mechanizmusa, kiszivárgott a hidraulika, de itt ezek nem történt meg, jóval "kilövés" után is magasba meredve maradt a T-90A és a T-80U. Műszaki hiba / eltévedés / üzemanyag problémák / demoralizáltság miatt álltak meg és hagyták ott, ahogy komplett T-80U konvojjal is megtörtént, és még T-72B-vel is.
Mintha láttam volna felvételt a kilövésről, és látszik, hogy alapból elhagyott harckocsira lőnek, oldalról, felületi égés, de nem sikerült megsemmisíteni, és azután jött a molinós firkázás, a Russzkij korabl.
Oh ez esetben pls a megtévesztések elkerülése végett máskor lektoráld is,ha van valami évinfó rajta. Mivel úgy ismerünk, mint aki követi az orosz techet, ezért ha nem javítasz bele, tőled a hibás forrás fordítása hitelesnek tűnhet. Kíváncsi voltam ki veszi észre. úgy hogy gratula a...
forum.htka.hu
#2 416 számú posztot próbáltam linkelni.