Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A T-90M-nél, az afganit elött mi az a szó?T-90A vs T-90M, mik a különbségek.
uzli(csomók)A T-90M-nél, az afganit elött mi az a szó?
Tehát a jól értelemezem, akkor egy komplex védelmi rendszer többfajta védelemmel ellátva az afganitton túl? Vagy maga az afganit rendszer ezeknek az összessége?uzli(csomók)
Egy mechanizmus vagy egy műszaki eszköz alkatrésze, amely alkatrészek, egyedi alkatrészek komplex speciális összekapcsolása.
Itt azt kell érteni, hogy nem a teljes Afganit aktív védelmi rendszer,csak egy része. A teljes Afganit csak a T-14-en van.Tehát a jól értelemezem, akkor egy komplex védelmi rendszer többfajta védelemmel ellátva az afganitton túl? Vagy maga az afganit rendszer ezeknek az összessége?
Ah, értem, köszi. Magyarán ebben az esetben kvázi egy Afganit Lite verzióról beszélünk.Itt azt kell érteni, hogy nem a teljes Afganit aktív védelmi rendszer,csak egy része. A teljes Afganit csak a T-14-en van.
Afganit egy komplex automatizált elektronikai rendszer radarokkal, kamerákkal...stb. Nincs róla semmilyen hivatalos információ. A teljes rendszert csak a T-14 kapja meg. A lövedékek megsemmisítésére szolgáló rendszert használják más páncélozott járműveken is, például a "Kurganyec-25"-nél.Ah, értem, köszi. Magyarán ebben az esetben kvázi egy Afganit Lite verzióról beszélünk.
No várj, nem úgy van, hogy végül nem kapta meg az új ágyút?Még azoknak, akik nem tudnak a képen lévő egszerü szöveggel megbírkózni:
T-90A vs T-90M csak a különbségeket írom le:
páncélzat: Kontakt-5 vs Relikt
AVR: Stora-1 vs Afganit részegysége
Löveg: 125mm 2A46M-2 vs 125mm 2A82
Optika: "Buran-M" vs panorámás "Kalina"
Motor: dízel V-12, V-84MSz-1050LE vs V12 dízel V-92Sz2F 1130LE
Még azoknak, akik nem tudnak a képen lévő egszerü szöveggel megbírkózni:
T-90A vs T-90M csak a különbségeket írom le:
páncélzat: Kontakt-5 vs Relikt
AVR: Stora-1 vs Afganit részegysége
Löveg: 125mm 2A46M-2 vs 125mm 2A82
Optika: "Buran-M" vs panorámás "Kalina"
Motor: dízel V-12, V-84MSz-1050LE vs V12 dízel V-92Sz2F 1130LE
No várj, nem úgy van, hogy végül nem kapta meg az új ágyút?
Még a T-14 tüzvezetőrendszerét a Kalinát is megkapta. Egy sorozatban gyártott T-90M mindössze 30 millió Rubellel olcsób a T-14-től.No várj, nem úgy van, hogy végül nem kapta meg az új ágyút?
Na és kb mennyi t90m van már atadva?Még a T-14 tüzvezetőrendszerét a Kalinát is megkapta. Egy sorozatban gyártott T-90M mindössze 30 millió Rubellel olcsób a T-14-től.
Mennyi volt a terv 2021 végéig?(te is linkelted)Na és kb mennyi t90m van már atadva?
Pár oldallal ezelőtt az volt a hír ebben a topicban, hogy nem kapta meg, mert teljesen át kéne faragni a teknőt is hozzá.Még a T-14 tüzvezetőrendszerét a Kalinát is megkapta. Egy sorozatban gyártott T-90M mindössze 30 millió Rubellel olcsób a T-14-től.
Így van, én írtam, 2А46М-5 van rajta.Pár oldallal ezelőtt az volt a hír ebben a topicban, hogy nem kapta meg, mert teljesen át kéne faragni a teknőt is hozzá.
Azaz nem a 2A82, mint a kép szerint.Így van, én írtam, 2А46М-5 van rajta.
A képet csak fordítottam, nem tőlem származik. Másik hiba képen, hogy Afganit sincs rajta és a tüzvezető rendszert hívják Kalinának.Azaz nem a 2A82, mint a kép szerint.
Az a baj Roni, hogy olyakat kérdezel, amiket magad linkeltél. Tehát baj van nálad a memóriával. 2021 végére 65 darab átadása volt betervezve. és 20 T-14 Armata. Volt írva ezekről az átadásokról az idei év végén?Írták 30 irtak 60 db is fene tudja már. Az a baj hogy kérdésre a válaszod sokszor kérdés.Na akkor mennyit is adtak át eddig?ketszamjegyet írjál.
Oh ez esetben pls a megtévesztések elkerülése végett máskor lektoráld is, ha van valami tévinfó rajta. Mivel úgy ismerünk, mint aki követi az orosz techet, ezért ha nem javítasz bele, tőled a hibás forrás fordítása hitelesnek tűnhet.A képet csak fordítottam, nem tőlem származik. Másik hiba képen, hogy Afganit sincs rajta és a tüzvezető rendszert hívják Kalinának.