Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hopp az egy iraki darabnak néz ki nekem. Vagy india? Valaki homályosítson fel.
Tudtommal a Bishma és az iraki is hegesztett tornyú, ez nekem még az öntött variánsnak tűnik, szóval egyik se.Hopp az egy iraki darabnak néz ki nekem. Vagy india? Valaki homályosítson fel.
Hopp az egy iraki darabnak néz ki nekem. Vagy india? Valaki homályosítson fel.
Hol írják ki angolul, hogy sebesség határ 60?Hopp az egy iraki darabnak néz ki nekem. Vagy india? Valaki homályosítson fel.
Arra gondoltam, hogy melyik országból szerezték mivel az a link is hogy amerikában fotózták.Hol írják ki angolul, hogy sebesség határ 60?
.Nekem egy T-90 utánzatnak néz ki. Valami makett forma. SE az indiain, se az irakin nincs Stora. A festés sem stimmel.
Kellék valami filmhez.
Amerikai a kép, de az államot nem tudom, mert nem látszik a tréler rendszáma.Hol írják ki angolul, hogy sebesség határ 60?
Nem makett. Nézd meg a láncokat, amikkel rögzítették.Nekem egy T-90 utánzatnak néz ki. Valami makett forma. SE az indiain, se az irakin nincs Stora. A festés sem stimmel.
90-est azért nem tudtak annyira jól átvizsgálni eddig. Amúgy nem lehet, hogy az egyik szíriában felkelők által zsákmányolt példány?Mí szukséguk lenne rá, ugyan?
Amúgy nem lehet, hogy az egyik szíriában felkelők által zsákmányolt példány?
.Február elején Aleppo nyugati részét támadták a terroristák és a szírekelmenekültek. Egy raktárban hagytak egy T-90 és egy BMP-t. Törökökök elvihették ís átadhattík a jenkiknek elméletileg...
Lehet üzenetként is értelmezni..
.
Akkor is furcsa lenne nappal vinni full alcazatlanul. Maskor annyira figyelnek az ilyesmire, most miert nem?
Lehet üzenetként is értelmezni.