T-90

Érdekes elemzés: "A T-90M-böl összesen legalább 231 építettek vagy modernizáltak 2020 áprilisa óta; de akár 267 is lehet, ha az összes szállítmány 15 harckocsit tartalmazna."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekes elemzés: "A T-90M-böl összesen legalább 231 építettek vagy modernizáltak 2020 áprilisa óta; de akár 267 is lehet, ha az összes szállítmány 15 harckocsit tartalmazna."

Mert 267 osztható 15-el? Gratulálok a poszt szerzőjének! Ülj le fiam, magbuktál!

Mert 267 osztható 15-el? Gratulálok a poszt szerzőjének! Ülj le fiam, magbuktál!

A cikkben leírtak alapján jól ki volt számolva, mivel a habórú elott 67 darab volt és amanyiben a 12. háborús szállítmányban csakugyan 20 darab volt, így ha a tobbi szállítmány 15 lenne, akkor megvan a 267.
;)

According to Military Balance+ data, Russia had around 67 T-90Ms in active service when it launched its assault.

mb-blog-table_russian-batches-of-t-90m-1-1.jpg

Az atgm-ek töltetéhez kell a rakéta sebbessége,hogy elműködjön,vagy,hogy teljes hatást adjon,vagy elég ha ráejtik a páncélra,vagy 1 drón kis sebességgel nekiviszi a tanknak?

Az atgm-ek töltetéhez kell a rakéta sebbessége,hogy elműködjön,vagy,hogy teljes hatást adjon,vagy elég ha ráejtik a páncélra,vagy 1 drón kis sebességgel nekiviszi a tanknak?
Szia,

Nem kell, egesz konkretan a magyar ERA-t ugy teszteltek, hogy fixen raraktak az ATGM (Maljutka) robbanofejet a pancelra, es taviranyitassal mukodtettek.

ui: de a fejuk ugyanolyan elv szerint mukodik, mint a K-100 kezigranat, es az is egesz minimalis sebesseggel ereszkedik abbol a magassagbol, ahova az ember karja dobja.

Nem töltöttem le, de ezen a linken elvileg kiszivárgott manuálok vannak. Ha jelszót kér valahol akkor a T-90AK lesz az, szintén elvileg.

másik link

Nem töltöttem le, de ezen a linken elvileg kiszivárgott manuálok vannak. Ha jelszót kér valahol akkor a T-90AK lesz az, szintén elvileg.

másik link

Köszi! Működik!

• Tetszik
Reactions: endre

másik link

Nekem azért furcsa, hogy miért van angolul a T-90M manuálja.
Ugyanis nem export termék....
Ahogyan a T-80BVM-se, aminek hosszabb a manuálja és oroszul van :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: ghostrider