T-90

14853105_784186651684639_58556111428108019_o.jpg

DVehzI4.jpg

• Tetszik
Reactions: Python and fishbed
Sziklás területen használják oda meg felesleges ezért nincs a Merkaván sem.

A gumibetét az nem egyenlő a gumipárnácskával.
Az indiainak is gumibetétes a lánctalpa, csak nincsenek rajta gumipárnácskák

A gumibetét az nem egyenlő a gumipárnácskával.
Az indiainak is gumibetétes a lánctalpa, csak nincsenek rajta gumipárnácskák

Vagyis a betét alatt a lánc belső részét értjük,amin a görgők futnak,párnácskák meg a lánc külső,futófelülete,amivel a talajjal érintkezik?

Igen. A lánc belsejében van a betét, azt kívülről nem is lehet látni.

Pedig annyira mondták itt is és Indiában is,hogy a saját mennyivel jobb...

• Tetszik
Reactions: fip7
T-90 és Armata csendessége. Nos én személyesen 3-4 méterről nézhettem mindkét típust Moszkva utcáin a Győzelem Napi Parádén. a T-90 bizony nem T-72, nincs az a csontig ható dübörgés,halkabb morgása van a motornak, de hasonló mennyiségű füstfelhőt bocsájt ki. Az Armata csendesebb, magasabb hullámhosszú sivítása gondolom a gázturbina miatt van, szemből gyakorlatilag olyan halk mint egy közeledő személyautó. A hangokat kb. 20-30 km-es sebességgtől a 0-ig tartományban tudtam megtapasztalni. Az Armata halkabb például a LeoA2A4-6-nál, vagy éppen az M1-nél, mindkettőt hasonló távolságról láttam, hallottam.

:cool:Föleg "...vagy valamije..."
vagy turbófeltöltő, vagy gàzturbina. A kettőnek tudtommal nincs sok köze egymashoz.
Molni segíts !!!!!

:cool:Föleg "...vagy valamije..."
vagy turbófeltöltő, vagy gàzturbina. A kettőnek tudtommal nincs sok köze egymashoz.
Molni segíts !!!!!

A motor (elvileg "multifuel") dízel. De van még egy kis gázturbina is benne, amit turbófeltöltőként definiáltak anno. De ez lehet APU is, nem tudom.

16:36-tól a T-14-nél lehet is hallani a tipikus turbinahangot, 25:35-től pedig a T-15-nél és ott még a lángot is lehet látni, amikor beindítják.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed