Az gáz ha nekem minimális változást jelentett az életemben?Eletem egyik legjobb evei voltak nem kelett kimozdulni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az gáz ha nekem minimális változást jelentett az életemben?Eletem egyik legjobb evei voltak nem kelett kimozdulni.
Nem, mert nekem semmi valtozas nem tortentAz gáz ha nekem minimális változást jelentett az életemben?
Nem hiszem. A többség ugyanúgy bejárt dolgozni, a covid meg csak kipurgálta a legtöbb túlárazott szar, vizezett sörű adócsaló kocsmát. Mert utána már nem jöttek vissza a felszolgálók éhbérért 18 órázni, és az 1000 ftos kőbambi nem volt versenyképes az ennél azért jobban felépített cégek 1000 ftos starojávalAz gáz ha nekem minimális változást jelentett az életemben?
Ezért kell felszámolni. Hogy mindezt magadnak fizesd, magánbiztosítás formájában, ahol a biztosító honorálja a te jó egészségügyi állapotodat, ne a te befizetésedből finanszírozzák a saját egészségükkel nem törődők horribilis életbentartási költségeit ésatöbbi. Nincs köze az államnak ahhoz, hogy te milyen egészségi állapotban vagy és mibe halsz majd bele (egyszer végül bele fogsz). Ez a te legszemélyesebb magánügyed, ezt neked kell finanszíroznod és magánszektornak kell a pénzedből gyógyítania téged. Az állam legföljebb a kötelező egészségbiztosítást írhatja elő minden minden munkavállalónak és szabályozhatja annak mikéntjét. De nem több. Az édességgel való ellátásod se állami feladat, ahogy a kávészükségleted biztosítása sem. Ezek a te magánügyeid, csak a kommunizmus ebből demagógiát és állami szektort csinált, ami hatalmas terepe -amíg létezik- a pazarlásnak, élősködésnek és hiábavalóságnak.Nem is értelek!
Ha olyan jól áll az ország, ahogy azt írtad, akkor miért kellene felszámolni az állami egészségügyet?
33 éve fizetem az egészségügyi hozzájárulást, TB-t, cserébe 1 lágyéksérv műtéten, és néhány influenza szerű megbetegedésen kívül nem kerültem pénzébe az államnak.
Azt várhatod te az államtól, hogy a tébékasszában számlád legyen, amire mondjuk vásárolhatsz is egészséggel összefüggő termékeket, mint mondjuk egy magánszámla esetében!Akkor az eddigi, fel nem használt befizetéseim kifizeti részemre az állam, vagy te?
Ez megint elmebeteg demagógia. Ha biztosításod, akkor gyógyítani fognak. Gyilkos elmebaj, amit írsz, falnak megyek tőle!És aki nem olyan szerencsés, hogy ennyi egészségügyi problémával megúszta, azt lökjük le a Tajgetoszról?
Csak mert a betegség nem válogat! Sőt a szegényebb embereket érinti leginkább, a stresszes élet, a minőségi étrend hiánya, a nem megfelelő egészségügyi ellátás okán!
A szegény ember is tud egészségesen táplálkozni és élni. Semmi nem akadályozza, hogy sportoljon, normálisan étkezzen. Semmi, leszámítva a saját restségét. Dögöljön is meg, ha nem tesz érte, hogy tovább éljen, mert a természet gondoskodik a restekről! Nehogymár az én problémám legyen, hogy szar-szarral eszik, nem mozog és dohányzik! Semmi közöm a mocsokhoz! Semmi, ott pusztuljon el, ahol van! Én negyvenöt évesen keményen futok, edzek, normálisan táplálkozom, az edzés miatt alaposan be is osztva mennyiségre is. Semmilyen pluszköltségem emiatt nincs, sőt! Sok szempontból olcsóbb, mintha a sok szart enném kétpofával. Kizárólag erőfeszítésembe kerül ez. Ötéves korom óta csak kivizsgáláson vagy diagnosztikán voltam kórházban. Nem szerencsés vagyok, ez az életmódom következménye. Az esetek kilencvenvalahány százalékában ez a törvényszerűség érvényesülne, ha az egyén kellően tenne érte.És nem a narkós Kolompár Winettoúra gondolok, hanem az önhibájukon kívül megbetegedettekre.
Talán dolgozni kellene és nem napot lopni, akkor tellne biztosításra és abból ellátásra és az USA rendszer nem tökéles, lehet ezt jobban szabályozva, ésszerűbben is csinálni, de az USA rendszere is nagyságrendekkel jobb, mint bármi Magyarországon az állami rendszerben, ami az USA rendszeréhez képest is a totális csőd! Azon kívül nem migráns vagyok, már elnézést, ne keverj össze a társadalom hulladékaival, vagy más társadalmak odevetődött hulladékaival! Egy privatizált rendszerben csak a mostani paraziták járnának rosszul Magyarországon!tessék elmenni az usába, és kipróbálni. vagy inkább valami usa rendszerű dél amerikai országba. aztán beledögleni egy torokgyusziba, mert arra se tellik, hogy az orvosi rendelő előtt elmehess....
leszámítva a kimeneti számokat, amik annak ellenére, hogy jóval többet költ, mint a svéd rendszer, nagyjából azt a színtet hozza, mint az alulfinanszírozott magyar. A magánegészségügy nem buli, az egy mocsok szar rendszer.de az USA rendszere is nagyságrendekkel jobb, mint bármi Magyarországon az állami rendszerben,
Ez a hazugság, amivel az állami rendszer parazitái védik a szisztémájukat. Az USA rendszere márcsak azért is jobb, mert csak a szolgáltatói oldalon vannak parazitái. Igaz, ott aztán vannak a biznisz mindenhatóságának amerikai hite miatt, ami szabad teret enged az üzleti parazitizmusnak. Ezt Magyarországon, ahol a liberalizmus kifutóban van már nem másolnánk le biztosan, az állami szabályozás gondoskodna róla, hogy minimális legyen a ráakaszkodás, túlárazás ésatöbbi a rendszerben. Márcsak azzal a kényszerrel is, hogy a biztosítottat el kell látni, ergo a biztosítók kényszerítének ki az ésszerű költésghatárokat az USA-val ellentétben, ahol szolgáltatók szabják az árat jelenleg.leszámítva a kimeneti számokat, amik annak ellenére, hogy jóval többet költ, mint a svéd rendszer, nagyjából azt a színtet hozza, mint az alulfinanszírozott magyar. A magánegészségügy nem buli, az egy mocsok szar rendszer.
Az egészségügy kizárólagosan üzleti tevékenység. A természetes az, hogy meghalasz, méghozzá jóval hamarabb, mint szeretnél. Minden másért kőkeményen fizetni kell. Csak te nem akarsz fizetni, te meg akarod úszni ennek a költségeit, de aztán majd vered a nyálad, ha más nem vett neked vécépapírt a kórházba és más nem fizettei ki az ellátásodat hamarabb, csak hároméves várólistával!Az egészségügy nem piac.
Halloween oktober utolto esteje halottak napja meg november 1 megfer egymas mellett a ketto szerintem.Egyre jobban terjed ez a baromság itthon is. Halloweeni maszkok közt futottam bele pl minap. Oroszoknál valami törvényt vagy mit készülnek hozni ellene. Ott nagyon megy a téma.
Minden xarsag elér már minket.
Az egyik moszkvai vízipipa bárban egy anyát vettek észre, amint pórázon vezette a quadrober lányát.
A lány hangosan nyávogott, tálból ivott és zaklatta a vendégeket. Az anyja pedig nyugodtan vízipipázott tovább…
Avia.pro
В одной из кальянных Москвы заметили мать выгуливающую на поводке свою дочь-квадробера. Девочка громко мяукала, пила из миски и приставала к гостям, а ее мама в этот момент спокойно курила кальян Сайт / Подписатьсяt.me
nem, ez a tény, amit az egészségügyi ellátórendszer mérhető számai támasztanak alá.Ez a hazugság, amivel az állami rendszer parazitái védik a szisztémájukat.
az usa rendszer nincs túlárazva, az eü ennyire drága.az állami szabályozás gondoskodna róla, hogy minimális legyen a ráakaszkodás, túlárazás ésatöbbi a rendszerben.
miért kéne? Az állami rendszer az ami el akarja látni a betegeket, a biztosítónak az az érdeke, hogy fizess, költeni ne kelljen. Lásd még KGFB nevű lenyúlás.Márcsak azzal a kényszerrel is, hogy a biztosítottat el kell látni, ergo a biztosítók kényszerítének ki az ésszerű költésghatárokat az USA-val ellentétben
én kifizetem a költségeit. Ezért az állam, mivel tudja, hogy egyénileg még Bill Gatesnek is gondjai lennének a számlával, így ellát amikor nem lenne rá pénzem, mivel nincs zsebben 100 millióm egy 2 hetes kezelésre.Csak te nem akarsz fizetni, te meg akarod úszni ennek a költségeit,
de nyugtass meg, hogy locsolkodni is jársz, meg farsangra is beöltözölHalloween oktober utolto esteje halottak napja meg november 1 megfer egymas mellett a ketto szerintem.
Beoltozos buli este masnap delutan meg temetojaras ennyi.
Farsangra mar nem az inkabb a sulik ovil repertoarjade nyugtass meg, hogy locsolkodni is jársz, meg farsangra is beöltözöl
Akkor minden rendben van, a magyar egészségügy lekörözi a világ egyik legfejlettebb országáét, szóval van itt pénz bőven, nem források után kell sírni!nem, ez a tény, amit az egészségügyi ellátórendszer mérhető számai támasztanak alá.
De, túl van. A túlárazás extrém példája.az usa rendszer nincs túlárazva, az eü ennyire drága.
Nahát, minden tökéletes nálunk. Nagyszerű, nehogy bármit ezen változtassunk! Akkor pofát lehet súlyba tenni egészségügy-ügyben, mert a világ legjobb rendszere van nálunk, legföljebb apróbb területeken kissé akadozik, de alapvetően és lényegileg ez az elérhető csúcs az emberiség számára. A várólisták a peak részei, ez is evidens gondolom!miért kéne? Az állami rendszer az ami el akarja látni a betegeket, a biztosítónak az az érdeke, hogy fizess, költeni ne kelljen. Lásd még KGFB nevű lenyúlás.
És ezeket, amiket ide leírsz el is hiszed?én kifizetem a költségeit. Ezért az állam, mivel tudja, hogy egyénileg még Bill Gatesnek is gondjai lennének a számlával, így ellát amikor nem lenne rá pénzem, mivel nincs zsebben 100 millióm egy 2 hetes kezelésre.
lásd még azt a szép magyar ünnepet, ami bécs elfoglalásról szól, a heló wienFarsangra mar nem az inkabb a sulik ovil repertoarja
Az állami eü a saját kifzetőhelye alapvetően. A saját struktúrájának fenntartását fizeti ki úgy, hogy se az ellátottnak, se a rendszer kedvezményezettjének (ott dolgozók, beszállítók, stb.) nincs igazi haszna belőle. Az állami rendszer ugyanis felél mindent mielőtt az ellátott vagy kedvezményezett ellátást vagy pénzt látna belőle.ez a politika feladata,csak nem pártfinanszírozásra,spancik kifizetőhelyeire stb kell fentartani.
Halloween szerintem egy nagyon jo buli nem hagyomany mert az az amcsiknak de be oltozol elmesz jol erzed magad csajozol egy jot vagy pasizol (tobb ismerosom igy ismerte meg a parjat ilyen bulin) kozosseg epito, higy akartok igy sok kis magyart hat temetoben elegge nehez csajozni oda mesz melle a sirhoz es mindod neki szia a nevem kave hat te kit gyaszolsz amugy olyan szep a szemed mint a sarkon levo kriptalásd még azt a szép magyar ünnepet, ami bécs elfoglalásról szól, a heló wien
Tehát akkor mindenkit a pénze alapján illeti meg a gyógyulás (oktatás...). Aki milliárdos, az megérdemli a legjobb ellátást, aki meg nem, az vegyen fel Provident gyorshitelt, ha nem akarja, hogy megdögöljön a családja. Azt majd csak lesz valami.Ezért kell felszámolni. Hogy mindezt magadnak fizesd, magánbiztosítás formájában, ahol a biztosító honorálja a te jó egészségügyi állapotodat, ne a te befizetésedből finanszírozzák a saját egészségükkel nem törődők horribilis életbentartási költségeit ésatöbbi. Nincs köze az államnak ahhoz, hogy te milyen egészségi állapotban vagy és mibe halsz majd bele (egyszer végül bele fogsz). Ez a te legszemélyesebb magánügyed, ezt neked kell finanszíroznod és magánszektornak kell a pénzedből gyógyítania téged. Az állam legföljebb a kötelező egészségbiztosítást írhatja elő minden minden munkavállalónak és szabályozhatja annak mikéntjét. De nem több. Az édességgel való ellátásod se állami feladat, ahogy a kávészükségleted biztosítása sem. Ezek a te magánügyeid, csak a kommunizmus ebből demagógiát és állami szektort csinált, ami hatalmas terepe -amíg létezik- a pazarlásnak, élősködésnek és hiábavalóságnak.
Azt várhatod te az államtól, hogy a tébékasszában számlád legyen, amire mondjuk vásárolhatsz is egészséggel összefüggő termékeket, mint mondjuk egy magánszámla esetében!
Ez megint elmebeteg demagógia. Ha biztosításod, akkor gyógyítani fognak. Gyilkos elmebaj, amit írsz, falnak megyek tőle!
Most döglesz meg, hogy az állami ellátásra vársz! De te és a hozzád hasonlók várjanak csak. Azért létezik még, mert meg akartok dögleni az állami ellátásban. Meg is fogtok. Magánbiztosítás, magánorvos, magánkórház, magánellátás. Ez az egyetlen útja annak, hogy ne dögölj meg.
A szegény ember is tud egészségesen táplálkozni és élni. Semmi nem akadályozza, hogy sportoljon, normálisan étkezzen. Semmi, leszámítva a saját restségét. Dögöljön is meg, ha nem tesz érte, hogy tovább éljen, mert a természet gondoskodik a restekről! Nehogymár az én problémám legyen, hogy szar-szarral eszik, nem mozog és dohányzik! Semmi közöm a mocsokhoz! Semmi, ott pusztuljon el, ahol van! Én negyvenöt évesen keményen futok, edzek, normálisan táplálkozom, az edzés miatt alaposan be is osztva mennyiségre is. Semmilyen pluszköltségem emiatt nincs, sőt! Sok szempontból olcsóbb, mintha a sok szart enném kétpofával. Kizárólag erőfeszítésembe kerül ez. Ötéves korom óta csak kivizsgáláson vagy diagnosztikán voltam kórházban. Nem szerencsés vagyok, ez az életmódom következménye. Az esetek kilencvenvalahány százalékában ez a törvényszerűség érvényesülne, ha az egyén kellően tenne érte.
És senki ne jöjjön azzal, hogy nyolc óra kemény fizikai munka után még nem tud másfél órás kemény edzést lenyomni. Ha nem tudja, akkor a nyolc órát is elkummantja az fix, mert akkor hazugság, hogy megvan a fizikai állapota a munkájához!