Érdekes ami történik, ez az elkorcsosulás. Nem vagyok szakértője a témának, az okokat csak találgatni tudom. Érdekes módon ez a "modern nyugati felfogás" csak azokban a gazdag vagy viszonylag gazdag európai országokban terjed leginkább ahol magas az életszínvonal, ahol a több évtizedes jólét valahogy megváltoztatta a lakosságot.Ez a felfogás az ex szovjet blokk országaira nemigen jellemző, talán mert az embereknek más dolguk is van mint a b*kat meg a mindenféle fajtákat pesztrálni. Viszont értelmes emberek mindenhol vannak még pl. Svédországban is, ennek ellenére alig hallani tiltakozásokról vagy másfajta irányzatról. Franciában a Nèmeteknél az Angoloknál a Belgáknál még létezik egy réteg akinek ez nem tetszik de a Svédeknél nem tudom. Ők a legbetegebbek egész európában. Ma ha bármifélét mondasz a négerekről vagy a zsidókról rasszista vagy. Ha a bevándorlókról xenofób. Ha ők teszik ugyanezt akkor senki nem szól semmit mert a szegény páriák csak védik magukat... miközben meg ők azok akik a legjobban utálnak mindenkit a saját fajukon kívűl.Ugyanez igaz a homoszexuálisokra és a mindenféle aberráltakra is. Szóval valami nagyon nincs rendben. Ezek a "fejlett" , "modern" és "nyílt" országok Ausztriától keletre mindenkit barbárnak és nácinak tartanak. Sokan felhozták már példának a római birodalom bukását és tényleg nemkevés párhuzam van közte és az EU közt.
A modern médiák is nagyon sokat tesznek ezèrt az elkorcsulásért. Az emberek agya szivacsként szívja magába ezt a szennyet. Láttam nagyon sok reklámot és hirdetést a Francia tévében ami megkérdőjelezi az egészséges családmodellt, ami arra bátorít hogy nyugodtan válj b*vá, csald meg a párodat, hogy teljesen normális mikor egy családban 2 apuka vagy 2 anyuka van és semmi gond ha a szülők elválnak.
Fogadd be az ismeretleneket akik gyűlölnek téged, az anális szex teljesen normális 12 éves korban és még a fiúkkal is megtörténhet.
Ez egy morális,természetellenes fertő ami a legmagasabb szinten van elfogadva és támogatva, mindez a "modern" eszmék nevében. Elfogadás, megértés, alkalmazkodás ahhoz a kisebbséghez akik mások mint az átlag.
Ma Franciaországban teljesen normálisnak és hétköznapinak számít ha a gyerekedet már 4 éves korában pszichológushoz viszed. Ez nem volt így 10 éve. Szerintem ez tökèletesen mutatja a problémákat a "modern" polkorrekt társadalmakban.
Elnézést ezért a katyvaszèrt de nagyon sok minden van ami nem tetszik
Mindezek ellenére nem vagyok sem homofób sem idegengyűlölő sem náci. Én csak normális, nyílt embernek tartom magam de mindenki maradjon a helyén és ne akarjon erőszakkal téríteni vagy megváltoztatni a dolgokat. A b*zik a kis rózsaszín világukban a bevándorlók meg otthon a teveszarban és ennyi
A modern médiák is nagyon sokat tesznek ezèrt az elkorcsulásért. Az emberek agya szivacsként szívja magába ezt a szennyet. Láttam nagyon sok reklámot és hirdetést a Francia tévében ami megkérdőjelezi az egészséges családmodellt, ami arra bátorít hogy nyugodtan válj b*vá, csald meg a párodat, hogy teljesen normális mikor egy családban 2 apuka vagy 2 anyuka van és semmi gond ha a szülők elválnak.
Fogadd be az ismeretleneket akik gyűlölnek téged, az anális szex teljesen normális 12 éves korban és még a fiúkkal is megtörténhet.
Ez egy morális,természetellenes fertő ami a legmagasabb szinten van elfogadva és támogatva, mindez a "modern" eszmék nevében. Elfogadás, megértés, alkalmazkodás ahhoz a kisebbséghez akik mások mint az átlag.
Ma Franciaországban teljesen normálisnak és hétköznapinak számít ha a gyerekedet már 4 éves korában pszichológushoz viszed. Ez nem volt így 10 éve. Szerintem ez tökèletesen mutatja a problémákat a "modern" polkorrekt társadalmakban.
Elnézést ezért a katyvaszèrt de nagyon sok minden van ami nem tetszik
Mindezek ellenére nem vagyok sem homofób sem idegengyűlölő sem náci. Én csak normális, nyílt embernek tartom magam de mindenki maradjon a helyén és ne akarjon erőszakkal téríteni vagy megváltoztatni a dolgokat. A b*zik a kis rózsaszín világukban a bevándorlók meg otthon a teveszarban és ennyi