Hát,aki ott döglődik,az ne a rendszerben keresse csak a hibát...
Ott egy erős közepes szakmunkás simán meg kell tudjon élni alkalmazottként is,ki tud fizetni 1 normális lakásbérletet,rezsit,kaját,kocsit,ha nem rest napi 8-10 órát dolgozni, persze el lehet szívni,meg piálni,pókerezni is a fizut,de az nem a rendszer hibája.
Persze nem kevesen szívták meg ott is a válságot,meg a lakáshiteleket,de nem ennyien,mint ahányan az utcán élnek.
94-ben,mikor kint voltam,Miamiban 10$ kaptam illegális bevándorlóként óránként,igaz,öttel kezdtem egy kis bútor készítő üzemben,méretre vágtam a bútorlapokat,majd ragasztó,rá a borító,zárak,fülek,összeállítani stb.
2 hét után már rajz után 1 nap alatt összeraktam a mexi segéderővel 1 átlagos konyhát,2 hónap múlva már rajz sem kellett, séróból nyomtam a 16odokat,meg a 32eket,fél év után, mint önálló harci egység 2mexi segéddel 1 nap alatt összeraktam 1 rafkósabb konyhát,de becsomizva,felpakolva a tranyóba,másnap reggel felfejlödtünk a harctérre,és beépítettünk mindent a helyére,összepászítva,magunk után összetakarítva,este 6ra beérve a tranyóval a céghez.
1 év után, mikor mondtam a főninek,hogy hazamegyek,12őt ajánlott kapásból,meg fizeti a part time-os zöld kártyát,meg minimálra bejelent,nemet mondtam.
Lehet(?) már saját üzlethálózatom lenne.
Taktikusan hazajöttem óránként 300forintért kotrózni az autópályán 95ben.
Nade...