Nem csőszködök, csak leírom: ez mindig akkor merül fel, ha megjelenik más vélemény is. Ezért írtam, hogy igazad van, csak én még nem láttam olyat, hogy rohant bármikor bárki bármilyen fórumon modihoz, ha ment a kormányellenes propaganda, míg máskor azonnal rohanás van.
Egyébként Amerikában, Németországban, Svédországan, "a fejlett nyugaton", pont egyfajta vélemény maradt, a többit moderálják. Ha ez a demokrácia, a szólásszabadság, akkor remek. Pont azt nem érti meg senki, hogy míg egy Müller Cecíliát gyalázó MÉM karriert futhat be, addig egy Lánchidas Karigeris nem, annak ellenére, hogy igenis, azt sem mi kezdtük, hanem a sötét hajléktalan a heti hetesből, még 3 éve.
Egyébként az indexes cikket nem én hoztam fel, és pont azért is linkeltem Fábrit, mert tökéletesen elmondja, hogy igen, van az a pont, amikor megszólal az ember, és megmutatja, hogy mi volt ebben az országban évtizedeken át média kapcsán.
A cél nem a belpol, de igenis, tessék megérteni, hogy nincs olyan téma, legyen az Soros, legyen az USA, legyen az gender, aminek itthon ne lenne meg a megfelelője. Ami az USAban megy, abban IS benne van Soros, meg ami itthon van, abban is, miután Cs1K előhúzta a minden roma élet számít kártyát, közvetlenül a Deákos késelés után. A gender itthon a CEU kapcsán kapott szerepet, minden más meg itthon is létezik, pl. illegális bevándorlás, utcai erőszak (pl. 2006 ill. tavaly karácsonyi szánkógyújtogatás). Szóval úgy hozzányúlni bármilyen témához, hogy nincs belpol, legyen az haderőfejlesztés vagy csak vírusvédekezés, az nagyon nehéz. De mint írtam, a gond vele akkor kerül elő, amikor ellenvélemény jön, hogy hoppá, hogy is van ez az indexnél régóta? Független-objektív-szakma? Na az nem az index, és ahogy Zeal írta, míg az origo nem tagadja, addig az index igen. ÉS ITT A BAJ EZZEL A MUTATÓVAL ami a szabadindexen van ...