W
Wilson
Guest
Németország diktatúra lett, a demokrácia megszűnt!
..Elszabadult a pokol a Hertha oldalán: "ez már nem demokrácia!"
Mint ismert, a volt válogatott kapust azért rúgta ki a német klubja, mert kritizálni merte a szivárványos-lobbinak behódoló Gulácsi Pétert.Csak megnéztük a Hertha posztja alatti kommenteket Petry...www.vadhajtasok.hu
Kirúgta Petryt a Hertha mert az interjúban elmondott véleménye nem egyeztethető össze a Hertha vezetői szerint a klub filozófiájával,a válasz igen ezt nyíltan el is mondták a felmondás megindoklásában.
Én személy szerint egyetértek a Hertha döntésével,nem,nem értek egyet mert én azt vallom,hogy egyetlen munkáltató sem korlátozhat abban ,hogy kinyilvánítsam a véleményemet,politikai meggyőződésemet és sohasem dolgoznék olyan munkáltatónak aki erre akar kötelezni engem .
Petry aláírta ezeket a feltételeket igen ennek tudatában vállalta el a kapusedzői munkát a Hertha-l,igen ennek fényében jogszerűen rúgták ki az omminózus interjú után a válasz,igen.
A klub szurkolói közül vannak akik nem értenek egyet ezzel ,igen vannak ki is feszítettek egy molinót amelyben a támogatásukról biztosították Petryt.
De sajnos nem csak Németországban rúgnak ki valakit a munkahelyéről mert kiáll a saját véleménye vagy valaki más véleménye,nyilatkozata,postja mellett,megtörténik ez nálunk Magyarországon is csak itt annyi a különbség,hogy ezt a munkáltató egyáltalán nem vállalja fel.
https://nyugatifeny.hu/2021/03/23/k...-gulacsi-peter-a-csalad-az-csalad-bejegyzeset