azt a kurva eget !
Erre nehéz lenne másképp reagálni. Érdemes lenne elgondolkozni, hogy visszaadják a rokonaid a megszerzett papírjaikat és egy másik pályán helyezkednek el, már ha ők is osztják a fenti kijelentéseidet. Értem én, hogy minden vitában egy ütős pont lehet ha az illetőnek van végzettsége az adott területen ami neked ugye nincs, csak ahogy írtad a családod felének, legyen az sütés, főzés, rendvédelem, vagy bármi egyéb, de annak amit írtál már az introja is olyan, hogy egy intelligens ember vagy síró vagy nevetőgörcsöt kap. Komolyan, ladagranti szintű facepalmot nyomtam.
"A fegyelmezetlen gyerekek 99%-a idegrendszeri fejlődési zavarban szenved.." azt a kurva eget.. és ez csak eleje...
Nagyon remélem, hogy ezt csak hasból írtad és valójában szakképzett ember a családodban és azon kívül ezt nem osztja. Mindenesetre még ha igen is, azért azt halkan megjegyzem, hogy minden szélsőliberális, agyament, oktatási forma és szabályozás mögött egyébként egyetemet végzett emberek állnak. Szóval, még ha tényleg van is olyan.. khmm.. nem írok jelzőt inkább, szóval ha van is olyan szakképzett, több diplomás illető aki a nézeteidet osztja, hát oké, de olyan is volt aki a gendersemleges wc-ket, a safe space-t, egyáltalán a diákok közti (tananyagot érintő) vita lehetőségét, vagy a hagyományos tanórák mellőzését is bőszen támogatta, a te kommentedhez hasonló, már bocsánat, de faszságokkal érvelve azok mellett.
Nem tudom még posztolni ezt a kommentet, mert nem hiszem el, hogy van olyan ember aki ezt tényleg komolyan gondolhatja. Te tényleg elhiszed ezt a szart? Ha a gyerek fegyelmezetlen akkor 99%-ban, te jó ég nem is írom le még egyszer... és persze mi miatt is lenne ilyen mint a digitalizáció miatt!
..és úgy 40 évvel ezelőtt, vagy 140 évvel ezelőtt mi a faszom okozta az idegrendszeri zavart a gyermekekben?
Mert akkor (is) szükség volt iskolai szigorra..
A fenti kommented és a
"videójátékok teszik agresszívvá a gyerekeket" szlogen mellé egyenlőségjelet lehet tenni. De idevehetném nagyanyámnak a
"ne állj a mikró elé, mert kijön belőle a sugárzás" szövegét is. Bocsánat ha bunkó voltam, nem személyed ellened irányult, de én ilyen kommentre én nem tudok másképp reagálni.