T
Törölt tag 2822
Guest
Büntetnék a prostituáltak szolgáltatásait igénybe vevőket..
A svéd modellt akarják bevezetni itthon ahol a magát a prostituáltat nem büntetik de kuncsaftot és futtatót igen. Ez az egyenlőség modell.
Úgy alapból nem is lenne problémám vele ha nem lenne alapvetésekben hülyeség néhány dolog. Először is nem minden prostituáltnak van futtatója, a rosszlányokos hölgyektől speciel én még nem találkoztam olyannal aki ne saját magának dolgozott volna.
Olyannal se találkoztam még hogy ne lett volna közös megegyezés az aktus előtt, ezek az hölgyek társas házakban fogadják a kuncsaftokat direkt azért mert így biztonságos, elég ha segítségért kiáltanak és valaki hívja a rendőröket.
Az hogy ugyanebben a bekezdésben pedig jönnek a mindenki szabadon rendelkezhessen a teste felett dologgal elég jól rámutat hogy ezek az emberek nem beszéltek még prostituálttal. Én akikkel beszélgettem a többség nem tartotta problémának amit csinált ,volt amelyik nem szerette de ebből volt elég pénze hogy lovat tartson, de volt olyan is akinek kertész szakmája volt és mellette csinálta mert élvezte is meg mert kellett a házhoz a pénz. Ezek az emberek a saját testük felett rendelkeztek és azzal tudtak olyan pénzeket keresni amiről sokunk csak álmodozna, óránként 10-25 ezer forint. Ezek az emberek nem voltak áldozatok, saját maguk szerint sem. Sőt nem egy mesélt lenézéssel az olyan alakokról akik ki akarták őket menteni ebből a helyzetből.
Véget vetne a női test tárgyiasításának, jah nem fog, a nők között van aki a testét tárgyként kezeli és úgy is használja, a férfiak között meg van nem egy akinek kényelmesebb érzelmek és kötöttségek nélküli kapcsolatot folytatni. A módszerek változhatnak de az elv nem fog.
Ha ténylegesen sikert akarnak elérni akkor szálljanak rá az utcai prostitúcióra, az veszélyes, láttam is benzinkúton megvágott nyakú prostituálta sikítva szaladni, dolgoztam is együtt olyannal aki megölt egyet, gyerekként is meredek sztorikat hallottam az utcai prostikról (emberrablás, erőszak, gyilkosság amikor meg akart lépni a lány). Az tényleg egy fertő és nem is nagyon van lány akit ne futtatna valaki az utcán mert annyira veszélyes.
De azok akik ilyen társasházakban fogadnak teljesen más körülményekben élnek. Az ő döntésük hogy ezt csinálják, nem azért mert másképp nem tudnának pénzt szerezni, hanem mert nem tudnának ennyi pénzt szerezni, ha valaki nem szimpi nekik akkor elküldik a picsába, stricijük nincsen. Ezeknek az embereknek szerintem nem lenne szimpi ha egyik napról a másikra kevesebb lesz a kuncsaft mert rájuk szállnak. Nekik inkább egy szervezet kéne ahol jogi meg pénzügyi ügyekben segítségért tudnak fordulni, cserébe regisztrálniuk kell és tagdíjat fizetni. Néha a szervezet kimenne hozzá megnézni hogy minden rendben van, fél évenként orvosi vizsgálat, azt hadd dolgozzon ha így akar pénzt csinálni.
Elmebetegek, egyszerűen ki kellene lépni a new yorki egyezményből. Sok országban a prostituáltaknak van elege a sok elmebeteg 'jogvédőből' akik a nők jogaiért aggódnak. A 90%-uk saját akaratából űzi a szakmát. Ez a legújabb ötlet pedig nem tudom, hogy nevetséges vagy felháborító. Téged büntetnek ha veszel drogot a dealertől, de a dealert nem büntetik meg.. Az pedig meg sem fordul a sok idióta fejében, hogy ha végre legalizálnák a dolgot akkor szabályozott keretek között és sokszor nagyobb biztonságban is tudnának dolgozni, nem beszélve arról, hogy a legnagyobb haszonélvezői pont a most legkiszolgáltatottabb réteg lenne, hiszen sokkal kevesebb nőt kényszerítenének erre akaratán kívül, ha kifehéredne ez a terület.