Az ipari társadalom minden negatív hatására még több iparosítás a megoldás!
Nem. Ez arra a problémára a megoldás amit Antigonosz felvetett, vagyis, hogy fogyunk, helyette szüljük tele a Kárpát-Medencét. Persze, ha problémaként fogjuk fel a népesség fogyását, én nem írtam, hogy az lenne. Egyébként tévedtem, egy másik megoldást kihagytam, ugyanis van még egy. A betelepítése és szerencsésebb esetben asszimilálása egy idegen népnek.
***** keresztények, persze, ők a társadalom legjobb baja. A társadalom az emberekről szól, nem az államnak a kiszolgálása a fő célja, az emberekből az emberekért van, és az állam is ilyen, nem pedig fordítva.
Sehol sem írtam, hogy ők lennének a társadalom legnagyobb baja...
Az, hogy a társadalomnak nem az állam kiszolgálása a fő célja igaz, de én olyat sem írtam, hogy az lenne, bizonyos "szolgálata", kötelezettsége pedig van a társadalomnak melyek nélkül az állam egyszerűen megszűnne létezni.
Ha a kormány célként tűzi ki, hogy márpedig nagyságrendekkel kell növelni a magyarság (vagy bármilyen nép) számát a területen akkor vagy betelepíteni és asszimilálni kell, vagy állami lombikprogramot kell létrehozni, amivel egyébként az égvilágon semmi probléma nem lenne.
Nem, de az biztos, hogy nálad valami nincs rendben. Amint valaki negatívan ír a keresztényekről téged az olyan módon triggerel, mint a legtöbb semmiség bármilyen lmbtq-s szőke idiótát a YT videókon...Ez már sokadjára fordult elő a fórumon. Olyan kijelentéseket írsz a kommentedben sugallmazva, hogy én ezeket írtam, amiknek valójában a közelében nem volt a mondandóm.
Egyébként a válasz kommented tök jól rávilágít arra amiről írtam az eredeti kommentben: pont erről szólt a ***** keresztények rész. Mint írtam ezek soha nem fognak ilyen megoldást (lombik program) alkalmazni arra, hogy növekedjen a magyarság aránya. Miért? Csak, mert fúj, mert nem jó.. lol Úristen, még a végén valaki jó dologra használja a technológiát és a pénzt ami egyébként a rendelkezésünkre áll!
Egyébként több országban is volt, voltak próbálkozások vele szóval egyáltalán nem scifi dologról beszélünk, de nem lehet ilyen, nagyot ugrani előre ha a társadalom nagy része még kitalált figurákban hisz, és így triggereli egy háromsoros komment.
A személyeskedés után pedig takarodhatsz az ignore listára.