"Ezek a vezető portálok főként a szórakoztató kategóriába tartoznak, a szórakoztató tartalmat lehet "igénytelennek" nevezni, ahogy a popzenét is, de erről szól a szórakoztatás. Vannak komoly "igényes" politikai, gazdasági, és egyéb elemző oldalak, de azok nem a szórakoztatásról szólnak. Aki csupán szórakozásra vágyik az a könnyű, laza tartalmat keresi, ez nem feltétlenül jelent igénytelenséget, te hallottál már igényes viccet?"
Ne haragudj, de ez tömény bullshit. Ezek az oldalak a tömegtájékoztatás részei, nem csak tömegszórakoztatásé. Az Index és a 444 biztos, hogy nem csak szórakozató portálként definiálja önmagát.
Mondok egy példát, hogy én, hogy értelmezem azt amit te állítasz.
Tegyük fel, hogy te férfi vagy (nem tudom, nem ismerlek) és mondjuk egy helyen dolgozunk, te meglátsz egy férfi ismerőst és nem csak lekezelsz vele hanem egy haveri ölelést is adsz. Én készítek az ölelés pillanatában egy képet rólatok és körberohangálok vele az irodában, mutogatom mindenkinek, hogy te homoszexuális vagy. A te értelmezésedben én csak szórakoztatom a többieket, tehát ebben semmi elítélendő nincs. Az én értelmezésemben ez már tömmegtájékoztatás, annak is az igénytelen formája, mert kiragadtam egy részletet és olyanokat állítok rólad, ami nem igaz.
Na már most ezek a portálok az utóbbit teszik nagyon sokszor.