Társadalmi folyamatok

Vegigneztem, maga a cimsztori total erdektelen - sajat apja is lathatoan valamifele onkentes komcsi elharito lehetett, nem talalt rola egyelore semmit, nem csoda, ha megkornyekeztek a mostaniak is -, de a gyezinformacijarol szolo resze nagyon jo, foleg, amikor a regi mediahackjarol illetve annak a tanulsagairol beszelnek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy jelenet egy németorszagi utcában.
Tökéletes illusztráció a nyugat alkonyához.
Sirhat a néni, sírhat.

Egy jelenet egy németorszagi utcában.
Tökéletes illusztráció a nyugat alkonyához.
Sirhat a néni, sírhat.

Nem kell sírni, b*ssza meg a néni meg a többi is. Ha rosszabb lett volna ennél, hogy az AFD-re szavazzon, akkor megkapta és legyen így jobb neki. És ez nem személy szerint rá vonatkozik, hanem a német lakosságra.

Nem kell sírni, b*ssza meg a néni meg a többi is. Ha rosszabb lett volna ennél, hogy az AFD-re szavazzon, akkor megkapta és legyen így jobb neki. És ez nem személy szerint rá vonatkozik, hanem a német lakosságra.
Pont ezt akartam írni, gondolom a most jajgató németek nagy része lelkes Merkel szavazó volt. Így jártak.

A videó még 2019-es, szóval mostanra biztosan levonták a megfelelő következtetéseket...
Nem úgy néz ki, nézd meg kiket szavazatak most is hatalomra. Amíg a német attól fél a legjobban, hogy lerasszistázzák, és nem attól, hogy a néger falka megerőszakolja a lányát vagy az arab felrobbantja a karácsonyi vásáron, addig ez lesz.

Nem úgy néz ki, nézd meg kiket szavazatak most is hatalomra. Amíg a német attól fél a legjobban, hogy lerasszistázzák, és nem attól, hogy a néger falka megerőszakolja a lányát vagy az arab felrobbantja a karácsonyi vásáron, addig ez lesz.
Egyértelmű, hogy a németeknek ezzel az új kormánnyal végleg gatya.

Nem úgy néz ki, nézd meg kiket szavazatak most is hatalomra.
Highlight%2BWisconsin%2Bfraud%2B-%2BDemocrat%2BElection%2BFraud.jpg

Nem tudom mit gondoljak.