Társadalmi folyamatok

Mostanság, sokat nézem a tv-t, hogy rajta van a youtube, 90%-ban természet filmeket, vadállatokat, egzotikus novényeket, a minap néztem egy kígyó vs madár összeállítást, egy sas elkapta a kígyót, rajta állt a nyakán, a kígyó tekergett össze, vissza, mire a madár unott arccal feltépte az oldalát a nadrágszijnak, s komótosan elkezdte kihúzni a zsigereit, és elfogyasztotta ráérosen.
Mindenki asszociáljon amire akar.
;)

Már Lincoln idejében is előfordult, h kb kétszer annyi szavazólap volt az urnában, mint ahány választásra jogosult.

Aztán csak "javult" a helyzet. Lásd a kvázi egypártrendszert a demokraták által uralt városokban, államokban.
De persze az USA a tökéletes demokrácia. Ha Detroitból 100000 levélszavazatból 99935 Biden (hasraütésre mondtam, de ilyesmik voltak), az a demokrácia bizonyítéka. Ha egy cigány zsákfaluban mindenki (mind a kb. 100 szavazó) a fideszre szavazott az viszont azt mutatja, hogy nálunk nincs demokrácia.

Mostanság, sokat nézem a tv-t, hogy rajta van a youtube, 90%-ban természet filmeket, vadállatokat, egzotikus novényeket, a minap néztem egy kígyó vs madár összeállítást, egy sas elkapta a kígyót, rajta állt a nyakán, a kígyó tekergett össze, vissza, mire a madár unott arccal feltépte az oldalát a nadrágszijnak, s komótosan elkezdte kihúzni a zsigereit, és elfogyasztotta ráérosen.
Mindenki asszociáljon amire akar.
;)
USA vs Kína lenne?

Aztán csak "javult" a helyzet. Lásd a kvázi egypártrendszert a demokraták által uralt városokban, államokban.
De persze az USA a tökéletes demokrácia. Ha Detroitból 100000 levélszavazatból 99935 Biden (hasraütésre mondtam, de ilyesmik voltak), az a demokrácia bizonyítéka. Ha egy cigány zsákfaluban mindenki (mind a kb. 100 szavazó) a fideszre szavazott az viszont azt mutatja, hogy nálunk nincs demokrácia.

Itt neg egy magyar LMBTQX Faktor. Új példaképek születnek.
A retekklub formálja a jó ízlést...

Jutka és Mercédesz az esetek nagy részében (közös videóikban) masszívan vedel, és egymást bántalmazza verbálisan és fizikailag

"ÍGY JÁR MINDEN LMBTQ-ELLENES, MEG LESZ RUGDOSVA".

A vitát az váltotta ki, hogy előkerült egy viszkis üveg, mellyel Jutka megsértette Mercédeszt, majd az bosszúból elkezdte rugdosni a fejét, majd az arcát is próbálta ököllel megütni. Ez után egy másik felvétel is felkerült az oldalra, ahol Mercédesz vérző szájjal beszél a kamerába.