Társadalmi folyamatok

Munkában a 444 is.
Vkit felemelünk, lásd fenn, vkit megalázunk, kilökünk a trollok elé és a háttérben csendben röhögünk. Igaz, 444?? ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez valami woke incel passzív-aggresszív felszedőszöveg vagy mi?

‘Ha nem engeded bedugni, transzfób vagy!’
Erre azért már fel lehet építeni ezt-azt, hiszen aki nem akar lepippantani, az férfifób, aki nem akar ajándékba adni nekem egy kastélyt, az középosztályfób, akinek nem tetszik a mondandóm, az gondolatfób stb stb stb. Szerintem jól megleszünk a világgal.

Munkában a 444 is.
Vkit felemelünk, lásd fenn, vkit megalázunk, kilökünk a trollok elé és a háttérben csendben röhögünk. Igaz, 444?? ?
azért poén hogy ez a picsa pár éve még úgy próbált pénzt keresni hogy rájött: valami őse cigány volt, szal kb 1/32-ed(vagy 1/64ed) részben ő is cigó, elkezdett ilyen ruhákban fellépni meg erről nyilatkozni. gondolom nem hozta úgy a dellát, a kormányzattal egybecsengő dolgok viszont igen.
...kezeljük fenntartásokkal a celebeket szerintem

A Nyugat hanyatlása
Ez már tényleg az ! Ezek után menjen az európai katona harcolni az oroszok ellen mikor a bőrszíne miatt verik a saját hazájába ?
winstonhun.jpg

Ez csúnya ! Mindenszentek napja alkalmából !

Ismet egy pelda, miert is volt egy undorito, aljas, gerinctelen, mocsadek diktatura a Kadar-rendszer is:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: omae