mivel pont annyit mérnének érted, mint egy rendes emberért, ezért én sajnos nem tehetek pontot a kilátástalan nyomorult létezésedre...tényleg csak ennyi telik tőletek...?
Szóval tedd meg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
mivel pont annyit mérnének érted, mint egy rendes emberért, ezért én sajnos nem tehetek pontot a kilátástalan nyomorult létezésedre...tényleg csak ennyi telik tőletek...?
Èrtem a felhàborodàsodat, de nézz utàna kicsit. Tôbb országban egyertelműen a szûlők akarata ellenëre is elindithatják a nemi vàltozàs folyamatát pl 13 èvesek és ehhez megkapnak minden támogatåst a hatósàgoktól. A gyermekvèdelmi törvény az utolsó percben jött.12 eves gyereket felnottnek nyilvanitanak?Esetleg a nuklearis inditogombokat nem bizzak 10 eves gyerekekre?
mekkora része menne át egy fact checken...
John Money a gender Mengeléje.Remember David Reimer.
Amióta hallottam egy interjút a (spoiler alert: már elhunyt) fivérpár anyjával, azóta nem tudom elfogadni, hogy bármilyen transzgender témát (a szervi rendellenességeken kívül) felnőttkor előtt piszkálni kéne. Tanulságos olvasmány.
Csak szólok, hogy magadnak valaszolgatszSzoval szerintem ez par hulye idiota baromsaga,ami max a szenzacio hajhasz aljamedia felfuj (meg az alja agitprop) ,de kulonben egy politikai gumicsont.Egy ilyrn idiota torvenyjavaslstot minden valamire valo jogallam alkotmany/legfelsobb/hol mi illetekes sikitva visszadobna.
És mégis, milyen kevés szó esik róla!John Money a gender Mengeléje.
A mi elveink nem attól függően változnak, hogy mi és mennyire népszerű a választókorú népesség körében. "Vagyunk akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk"Egy ujabb adag a sikertelen gyógyszerből miert vezetne most sikerre? Olyan erőre szavazni, aminek eselye sincs a kormànyzásra, az legjobb esetben politikai hobby, a szavazat rájuk kidobott szavazat. Ez a realitàs.
Az allatvedelemnel nincs mocskosabb dolog! Itt ezalatt a kutyákat értem.Annyira tudom őket utálni hogy hihetetlen főleg a kutyavedobuzikat. Majd megtudnak hajnalban 4 kor kutyák támadnak rá vagy vagy üldöznek munkába menetkor! Egy héten többször is! Egyszer tevedt be egy kóbor puli keverék pár éve a garázsba ,a faterom egy deszkával próbálta kizavarni majd morgott rá és bebujt a nejlon alá,mikor ezt megtudtam fogtam egy jó méteres fát és két ütesre pépesre vertem hogy még a puloverem is véres lett! Ha a gazdája ott termett volna kb úgy járt volna az is.Ezt a haragot csak azt tudja igazán érezni aki remegő lábbal megy dolgozni hajnalba .Arról nem beszélve hogy a kuvasz az öcsémnek támadott volna ha nincs láncon, holott évekig ő gondozta mert én tartottam tőle.A prioritások megváltoztak mára, a gyerekeket kutyába sem veszik. Azért ez borzasztó... A sok kibaxott kutya/állatmenhely az agresszív állatvédés az emberi élet védelmével szemben. Hónaljkutya VS. gyerek. Komoly dilemma.
Kétszer annyian támogatják az állatmenhelyeket, mint a gyermekotthonokat
Körülbelül kétszer annyian támogatják az állatmenhelyeket, mint a gyermekotthonokat Magyarországon – derült ki egy reprezentatív, országos kutatásból, amelyet a magyarországi adományozási kedvről...www.vadhajtasok.hu
Nem ismerősek ezek a hülye elszigetelt esetek máshonnan?Ezek csak egyedi esetek.
Nincs itt semmi néznivaló, tessèk tovább menni.....
Elolvasni nem tudja, hogy mi van oda írva
Nem lehet csak te fosol a kutyáktól gyerekkorod óta cefetül ?Az allatvedelemnel nincs mocskosabb dolog! Itt ezalatt a kutyákat értem.Annyira tudom őket utálni hogy hihetetlen főleg a kutyavedobuzikat. Majd megtudnak hajnalban 4 kor kutyák támadnak rá vagy vagy üldöznek munkába menetkor! Egy héten többször is! Egyszer tevedt be egy kóbor puli keverék pár éve a garázsba ,a faterom egy deszkával próbálta kizavarni majd morgott rá és bebujt a nejlon alá,mikor ezt megtudtam fogtam egy jó méteres fát és két ütesre pépesre vertem hogy még a puloverem is véres lett! Ha a gazdája ott termett volna kb úgy járt volna az is.Ezt a haragot csak azt tudja igazán érezni aki remegő lábbal megy dolgozni hajnalba .Arról nem beszélve hogy a kuvasz az öcsémnek támadott volna ha nincs láncon, holott évekig ő gondozta mert én tartottam tőle.
te sem vagy normalis, agyovertel egy pulit? a gazdajat is agyonverned?...az en kutyamat bantotad volna, (mindig vigyazva van, az utcan meg nem volt, de ki tudja egyszer kiszaladhat) asszem nem segitene rajtad a 50cm kezed sem.Az allatvedelemnel nincs mocskosabb dolog! Itt ezalatt a kutyákat értem.Annyira tudom őket utálni hogy hihetetlen főleg a kutyavedobuzikat. Majd megtudnak hajnalban 4 kor kutyák támadnak rá vagy vagy üldöznek munkába menetkor! Egy héten többször is! Egyszer tevedt be egy kóbor puli keverék pár éve a garázsba ,a faterom egy deszkával próbálta kizavarni majd morgott rá és bebujt a nejlon alá,mikor ezt megtudtam fogtam egy jó méteres fát és két ütesre pépesre vertem hogy még a puloverem is véres lett! Ha a gazdája ott termett volna kb úgy járt volna az is.Ezt a haragot csak azt tudja igazán érezni aki remegő lábbal megy dolgozni hajnalba .Arról nem beszélve hogy a kuvasz az öcsémnek támadott volna ha nincs láncon, holott évekig ő gondozta mert én tartottam tőle.