Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
17 009
62 241
113
12 eves gyereket felnottnek nyilvanitanak?Esetleg a nuklearis inditogombokat nem bizzak 10 eves gyerekekre?
Èrtem a felhàborodàsodat, de nézz utàna kicsit. Tôbb országban egyertelműen a szûlők akarata ellenëre is elindithatják a nemi vàltozàs folyamatát pl 13 èvesek és ehhez megkapnak minden támogatåst a hatósàgoktól. A gyermekvèdelmi törvény az utolsó percben jött.

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 100
50 398
113
mekkora része menne át egy fact checken...

Remember David Reimer.
Amióta hallottam egy interjút a (spoiler alert: már elhunyt) fivérpár anyjával, azóta nem tudom elfogadni, hogy bármilyen transzgender témát (a szervi rendellenességeken kívül) felnőttkor előtt piszkálni kéne. Tanulságos olvasmány.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 186
73 678
113
Jaja @Negan, egyedi, elszigetelt esetek. o_O
image.jpg

R.52bba8c1b45254532a60c5b5dcccd617
maxresdefault.jpg

R.8c0427856f5dbc337eb68eb14529591c
Uv8S56ypiU.png

R.799fa2cb28b5c6c50f57f8b3d304f4d4

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 186
73 678
113
Ahová csak szzsóti fajtája igyekszik betenni a lábát, ott ezzé alakul a világ:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 186
73 678
113
Tessék @Negan , még némi egyedi elszigetelt eset. @szzsolt81 gondolom mindjárt megmagyarázza, hogy ez NER dezinformáció. :D

Na ezért született meg ennek a törvénynek az igénye.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 186
73 678
113
Van még, nincs itt tendencia.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Giskard

Well-Known Member
2021. szeptember 25.
4 212
13 728
113
Szoval szerintem ez par hulye idiota baromsaga,ami max a szenzacio hajhasz aljamedia felfuj (meg az alja agitprop) ,de kulonben egy politikai gumicsont.Egy ilyrn idiota torvenyjavaslstot minden valamire valo jogallam alkotmany/legfelsobb/hol mi illetekes sikitva visszadobna.
Csak szólok, hogy magadnak valaszolgatsz :)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

tong djagbu

Well-Known Member
2019. november 9.
2 941
19 453
113
Egy ujabb adag a sikertelen gyógyszerből miert vezetne most sikerre? Olyan erőre szavazni, aminek eselye sincs a kormànyzásra, az legjobb esetben politikai hobby, a szavazat rájuk kidobott szavazat. Ez a realitàs.
A mi elveink nem attól függően változnak, hogy mi és mennyire népszerű a választókorú népesség körében. "Vagyunk akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk"
Én öszintén bizom benne, hogy több évtizesdes küzdelmünk meg fogja hozni a gyümölcsét

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
A prioritások megváltoztak mára, a gyerekeket kutyába sem veszik. Azért ez borzasztó... A sok kibaxott kutya/állatmenhely az agresszív állatvédés az emberi élet védelmével szemben. Hónaljkutya VS. gyerek. Komoly dilemma.

Az allatvedelemnel nincs mocskosabb dolog! Itt ezalatt a kutyákat értem.Annyira tudom őket utálni hogy hihetetlen főleg a kutyavedobuzikat. Majd megtudnak hajnalban 4 kor kutyák támadnak rá vagy vagy üldöznek munkába menetkor! Egy héten többször is! Egyszer tevedt be egy kóbor puli keverék pár éve a garázsba ,a faterom egy deszkával próbálta kizavarni majd morgott rá és bebujt a nejlon alá,mikor ezt megtudtam fogtam egy jó méteres fát és két ütesre pépesre vertem hogy még a puloverem is véres lett! Ha a gazdája ott termett volna kb úgy járt volna az is.Ezt a haragot csak azt tudja igazán érezni aki remegő lábbal megy dolgozni hajnalba .Arról nem beszélve hogy a kuvasz az öcsémnek támadott volna ha nincs láncon, holott évekig ő gondozta mert én tartottam tőle.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 471
58 901
113
Van még, nincs itt tendencia.

Broáf.....

• Tetszik
Reactions: Pogány

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 845
134 264
113
Az allatvedelemnel nincs mocskosabb dolog! Itt ezalatt a kutyákat értem.Annyira tudom őket utálni hogy hihetetlen főleg a kutyavedobuzikat. Majd megtudnak hajnalban 4 kor kutyák támadnak rá vagy vagy üldöznek munkába menetkor! Egy héten többször is! Egyszer tevedt be egy kóbor puli keverék pár éve a garázsba ,a faterom egy deszkával próbálta kizavarni majd morgott rá és bebujt a nejlon alá,mikor ezt megtudtam fogtam egy jó méteres fát és két ütesre pépesre vertem hogy még a puloverem is véres lett! Ha a gazdája ott termett volna kb úgy járt volna az is.Ezt a haragot csak azt tudja igazán érezni aki remegő lábbal megy dolgozni hajnalba .Arról nem beszélve hogy a kuvasz az öcsémnek támadott volna ha nincs láncon, holott évekig ő gondozta mert én tartottam tőle.
Nem lehet csak te fosol a kutyáktól gyerekkorod óta cefetül ?
(támadott meg kutya nem egyszer, falun ez nem ügy) Az a tendecia, hogy a kutyának böszme a gazdája akkor a kutya is böszme lesz.

T

Törölt tag

Guest
te sem vagy normalis, agyovertel egy pulit? a gazdajat is agyonverned?...az en kutyamat bantotad volna, (mindig vigyazva van, az utcan meg nem volt, de ki tudja egyszer kiszaladhat) asszem nem segitene rajtad a 50cm kezed sem.

soha nem a kutya a bunos, hanem a gazdaja.
a kobor kutya sem bunos hogy a gazdaja egy kreten ami kidobta. (en azokat buntetnem rendesen, ha kell kutya akor vigyaz is ra).