De az nem.is fog bántani! Nekünk keverék kutya elszabadult ,akit a kerítésen belül szét akart szedni amellett az utcán a legnagyobb meglepetésemre elment ugatas nélkül !sőt még az iskola udvarra is bejott.Apam csak annyit mondott "az ilyen nem bánja csak menjen" Pár házzal arrébb husky kutyát tart a csávó legalább 3-at, tudod egyszer sem támadnak nekem még megsem ugatnak.
baszki roni, egy pulit vertel agyon, nem egy vadbarom kutyat.
az a kutya jobban be volt szarva mint te. te veszelyes vagy a tarsadalomra ha a gazdajat is meg akarnad olni. menj egy psihoshoz meg nem csinalsz vmi nagyobb bajt, ezt barati tanacsnak vegyed.
annyi eszed lehetet volna hogy kinyizsd a szaros kaput es kizavard.
nalam mar tobbszor volt hasonlo, volt egy total vadbarom kutya is, ami valahogy atjott 2 kerten at es az udvaromba ugrott be, szerencsere elkaptam az enyem mert a kis idiotaja vedeni akart, emez szetszedte volna, bedoptam a kutyat a hazba, kimentem, kinyitottam a kaput es elment. ennyi volt az egesz.
x alkalomal altam mar szemben kobor vagy ugatos kutyaval, es soha nem tamadtak meg, bicajon ha ramszalad rakiabalok v megalok es mar el is men a kedve h zavarjon. gorogorszagba a nyaralason reggel koran 5-6 nagy kobor kutya korulvett, kurvara nem volt mindegy, de eszembe sem jutna bantani oket.
en szeretem az allatokat, nem ok tehetnek rolla hogy az emberek idiotak. ahogy irta kriss is a gazdikra.
a masik szomszed mutko dicsekedet h lapatal szetverte a sundisznot az udvarjaba, bszki normalis az olyan?
en meg par eve lattam hogy az anya suni vezeti a kicsiket az uton at, fogtam egy nagy vodrot es kesztyut es osszeszedtem oket, nehogy szetaposak oket, jo nagy kertem van, elvittem oda es kiengedtem, azuta is nyaron minden este jonnek a bejarti ajto ele este isznak vizet meg van kis kenyer kidobva nekik.
holnapra tervezek csinalni par madarfeszket a verebeknek,jon a hideg, igy is alig vannak mar, tan segitek rajtuk...
tenyleg nem ertem valamikor az embereket....